Νίκη και εξασφάλιση πρωτιάς

Με εντός έδρας νίκη, ολοκλήρωσε η ανδρική μας ομάδα, τις υποχρεώσεις της για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Β1` κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, επικράτησε του Αχιλλέα Καϊμακλίου με σκορ 86-58.
Με το αποτέλεσμα αυτό, ότι και να γίνει στα παιχνίδια, μεταξύ άλλων ομάδων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και από εκεί θα ξεκινήσει την προσπάθεια της, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες της Ανόρθωσης, προσέγγισαν το παιχνίδι με αρκετή σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, όντας αποφασισμένοι να έφθαναν σε αυτήν τη σημαντική νίκη, που ισοδυναμεί με την κατάκτηση της πρώτης θέσης για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο 10λεπτο, το σκορ ήταν 27-6 και ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε προηγηθεί με 50-16, μια μεγάλη διαφορά, πάνω στην οποία στήριξε την προσπάθεια της, κατά το δεύτερο ημίχρονο, για να έφθανε ως την επίτευξη του στόχου της.
Κάτι που τελικά έγινε, με το τελικό σκορ να είναι 86-58.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Βασίλης Χρυσαλάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Εϊταριτορκαμάνι 5 (1), Πόλτου, Ασωνίτης 7 (1), Ερεμπενάζιε 18, Γρηγορίου 14, Αντωνιάδης 3 (1), Κουκούνης 6 (2), Γιάλλουρος, Μαρκάκης, Παντούρης 17 (2), Χαραλάμπους 14, Χριστοφίδης 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ