«Είναι φυσιολογικό να λέγονται πολλά στην πίκρα…»

Για όλα όσα αφορούν τον απόηχο της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Cablenet.

Αναλυτικά πιο κάτω.

«Τα ποδοσφαιρικά τα ανέλυσε ο προπονητής σε βάθος, εξήγησε και για τον ίδιο τι έφερε το 0-2 και τι προκάλεσε το 2-2. Αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε είναι μπράβο στους παίκτες που πήγαν να κάνουν σχεδόν αυτό που πάθαμε δύο φορές από τον Απόλλωνα. Αντιλαμβάνομαι πώς νιώθει κάποιος γιατί μας συνέβη και είχαμε κι εμείς το αίσθημα αδικίας για το πώς πήγε η αναμέτρηση. 

Είναι φυσιολογικό να λέγονται πολλά στην πίκρα, εμείς είδαμε ότι η διαιτησία ήταν πολύ καλή, καλή χρήση του VAR, υπήρξε κατεύθυνση στον διαιτητή ο οποίος είδε τις φάσεις και σφύριξε αυτό που σφύριξε, αυτή είναι η λογική, να υπάρχει η επιλογή να το ξαναδείς κι αυτό έκανε ο διαιτητής. Συζήτηση μπορείς να κάνεις για πάρα πολλές φάσεις. Ειδικά στο β’ ημίχρονο, είναι ζήτημα αν είδαμε 20 λεπτά ποδόσφαιρο. Κι αυτό όμως είναι μέσα στο παιχνίδι. 

Καλά κάνατε κι αναφέρατε αυτό που είπε ο κ. Κίρζης ότι δεν έχουν πρόβλημα με την Ανόρθωση, ούτε εμείς έχουμε κάτι με τον Απόλωνα, είναι γνωστό ότι σε επίπεδο διοικητικό δεν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα, το είπε και ο ίδιος».

Για τα παράπονα του Απόλλωνα: «Είναι δίκαίωμα κάθε ομάδας να θέτει ζητήματα, δημοκρατία έχουμε, εμείς έχουμε τη δική μας αντίληψη για το τι συνέβη στο γήπεδο και θεωρούμε ότι χάθηκαν δύο βαθμοί που μπορούσαμε να τους κερδίσουμε».

Για τους ξένους διαιτητές: «Προφανώς και αυτό το δικαίωμα το διατηρεί η διοίκηση κάθε ομάδας να το θέσει. Θα τοποθετηθούμε αν κληθούμε να το πράξουμε από την ομοσπονδία αλλά η πάγια θέση μας που είναι το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές για πάρα πολλούς λόγους και στηρίζουμε το VAR. Κι εμείς έχουμε παράπονα από τη χρήση του αλλά όπως τονίζαμε τότε ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος, αυτή είναι η θέση μας. Αν κληθούμε να τοποθετηθούμε και υπάρξουν επιχειρήματα θα το δούμε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ