«Αν δεν ήταν η διοίκηση Πουλλαΐδη…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104.0, μίλησε ο Μάριος Νεοφύτου. Ο νυν προπονητής και άλλοτε ποδοσφαιριστής που για μία τετραετία είχε θητεύσει και στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ, εξέφρασε την άποψη του για την πορεία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ αλλά και για τον Τιμούρ Κετπσάγια.

Τι πιστεύει ότι έφταιξε και έμεινε εκτός τίτλου η Ανόρθωση: «Πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας υστέρησε στα ντέρμπι. Στα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια δεν είχε τόσες απώλειες και αυτό της στέρησε να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν ήταν η περσινή Ανόρθωση, δεν έπεισε με την απόδοσή της και με τις λεγόμενες μικρές ομάδες και ήταν φυσιολογικό να χάσει το τρένο του τίτλου. Πιστεύω ότι δεν είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Ράγιος ήταν το Α και το Ω, παίζει σημαντικό ρόλο γιατί δεν βρέθηκε ο αντικαταστάτης που θα σημειώσεις 10-12 γκολ και θα δημιουργήσει άλλα τόσα. Προσπάθησε η Ανόρθωση με τον Μίχα αλλά δεν κατάφερε να καλύψει αυτή τη φυγή».

Για τον Τιμούρ: «Από τη στιγμή που είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχουν προσωπολατρίες. Σίγουρα η Ανόρθωση τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στις επάλξεις, παρά μόνο στα τελευταία δύο χρόνια με τον Τιμούρ όπου διεκδίκησε τους τίτλους. Όμως, αν δεν ήταν η διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη θεωρώ ότι η Ανόρθωση δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει αυτά που διεκδικεί τα τελευταία δύο χρόνια. Και μιλώ από οικονομικής πλευράς. Η διοίκηση κράτησε εν ζωή την ομάδα, έκανε το όνειρο του κάθε Ανορθωσιάτη να φέρει και τον Τιμούρ. Γίνεται μεγάλος ντόρος το τελευταίο διάστημα για τον αν πρέπει να παραμείνει ο Τιμούρ ή όχι και αυτός ο ντόρος δεν είναι στα θετικά της ομάδας. Πρέπει να αφήσουν τη διοίκηση να πράξει όπως ξέρει καλύτερα και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όταν είσαι διοίκηση πρώτα αξιολογείς το οικονομικό και μετά το έργο του κάθε προπονητή».

Για το κύπελλο: «Μονόδρομος η κατάκτηση του κυπέλλου και για την Ανόρθωση και για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι η μόνη εξιλέωση για τον ΑΠΟΕΛ μετά την τραγική σεζόν. Η Ανόρθωση από την άλλη πρέπει να εξασφαλίσει την Ευρώπη μέσω του κυπέλλου γιατί μέσω του πρωταθλήματος δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θα είναι ένα δυνατό ζευγάρι, με 50%-50% πιθανότητες για την πρόκριση».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ