Το ρεσιτάλ του 2017 και η “ταυτοποίηση” (video)

Ανακοίνωση υπενθύμιση του ρεσιτάλ στις κερκίδες του νεόδμητου «ΑΕΚ Αρένα» στις 22/2/2017  αλλά και όσα είχαν προηγηθεί τότε, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Σχεδόν 4 χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2017, καλεστήκαμε να πάρουμε μια απόφαση αν θα συμβιβαζόμασταν με τις νεο-μοντέρνες τακτικές της αυριανής μας αντιπάλου που ένα χρόνο πριν την τελική ταφόπλακα των γηπέδων με την εφαρμογή της κάρτας οπαδού, χρησιμοποιούσε δική της ταυτοποίηση στα εντός έδρας της παιχνίδια.

Όπως έχει αποδειχτεί και σε μεταγενέστερο στάδιο ο λόγος που το έκανε δεν ήταν για να περιορίσει την όποια “βια” αφού δεκάδες παραδείγματα βγήκαν στο φως της επιφάνειας που ούτε καν ασχολήθηκαν αλλά για να περιορίσει την ατμόσφαιρα από πλευράς φιλοξενουμένων.

Αποφασίσαμε όμως ότι έπρεπε να τους αποδείξουμε ότι δεν μπορούσε να συμβαίνει αυτό και να ενεργούν κατά το δοκούν αλλά και ότι η λεγόμενη ταυτοποίηση τους ήταν άκυρη.

Όχι μόνο δεν πήραν τις ταυτότητες μας αλλά δώσαμε σε ένα νέο γήπεδο κάτι που δύσκολα θα το ζούσε χωρίς φιλοξενούμενους. Η συνέχεια στις οθόνες σας…

??? ???? ????? ??????

??????? ???? ? ⚪️

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ