Με κίνητρο το αήττητο και φόντο τον τελικό!

Η πρώτη θέση για τη γυναικεία μας ομάδα, έχει εξασφαλιστεί μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ, κατά την αναμέτρηση που είχε γίνει στο «Ν. Σολομωνίδης».

Στο ίδιο γήπεδο, την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της ομάδας μας για την πρώτη φάση καθώς εκεί, θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γερμασόγειας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 (07/02).

Μπορεί, από καθαρά βαθμολογικής πλευράς, η εν λόγω αναμέτρηση να μην έχει κάποια σημασία για τη δική μας ομάδα, όμως τα κίνητρα υπάρχουν και είναι σημαντικά. Το ένα κίνητρο, είναι να παραμείνει αήττητη και το άλλο, συνδυάζεται με αυτό. Να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, στον πρώτο της τελικό για το θεσμό του κυπέλλου, την ερχόμενη βδομάδα (με αντίπαλο την ΑΕΛ) αλλά και να μπει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, με την αύρα της αήττητης πρωτοπόρου της πρώτης φάσης.

Η δε Αναγέννηση θα έχει την έδρα με το μέρος της, τη στιγμή που πρόκειται για έναν αξιόλογο αντίπαλο, όμως με βάση τα παραπάνω κίνητρα, οι παίκτριες μας θα αγωνισθούν με κάθε προσοχή και σοβαρότητα για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ