Match Report: Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις…

Σε ένα αγώνα που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό, δεν καταφέραμε να βρούμε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ως εκ τούτου συμβιβαστήκαμε στην εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με μία αλλαγή παράταξε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο Τιμούρ Κετσπάγια με τον Αμπαρτζουμιάν να παίρνει τη θέση του Γκαλίτσιου.

Ως εκ τούτου η εντεκάδα  αποτελείτο από τους: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ρισβάνης, Βργκοτς, Νταουσβίλι, Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Ελουντού, Καλτσάς και Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που στο πρώτο τέταρτο είχε εκδηλώσει τρεις αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες προς την εστία της ΑΕΛ. Ωστόσο το σουτ του Μποουσουλάτζιτς από το πρώτο κιόλας λεπτό βρήκε σε ετοιμότητα τον Βοζίνια, ενώ τα σουτ του Κβιλιτάια στο 4’ και Καλτσά στο 13’ κατέληξαν άουτ.

Μετά την πάροδο του τετάρτου, η ΑΕΛ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και προσπάθησε και έγινε και αυτή με τη σειρά της απειλητική, με το παιχνίδι να είναι μεν γρήγορο αλλά να παίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή.  Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να έχει πέντε τελικές έναντι δύο του αντιπάλου, με τους Αμπαρτζουμιάν και Καλτσά από δεξιά να είναι από τους διακριθείς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, με τον Κετσπάγια να αφήνει στα αποδυτήρια τον Νταουσβίλι και να περνάει στη θέση του τον Ντορ Μίχα. Η ομάδα μας που ήθελε πάση θυσία το γκολ, πίεσε για να το βρει. Στο 53’ η κοντινή κεφαλιά του Κβιλιτάια δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 55’ διπλή καλή προϋπόθεση δεν είχε αίσια κατάληξη μιας και ο Ελοντού αρχικά δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει προς την εστία και το γύρισμα του Κορέια δεν είχε αποδέκτη.

Στο 57’ ο Κετσπάγια πέρασε και τον Οκριασβίλι στη θέση του Ελουντού, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κτυπήσει το παιχνίδι. Τα επόμενα λεπτά αν και δείχναμε θέληση στο παιχνίδι μας, δεν μπορούσαμε να βρούμε ορθόδοξα τους διαδρόμους προς την εστία του Βοζίνια.

Στο 73’ απωλέσαμε την πιο κλασσική ευκαιρία στο παιχνίδι. Μετά από παράλληλη μπαλιά του Καλτσά, ο επερχόμενος Οκριασβίλι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λόρια απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Η ΑΕΛ που σαφώς την εξυπηρετούσε η ισοπαλία, επιδίωξε και κατάφερε να παγώσει το ρυθμό, με την ομάδα μας να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Αμπαρτζουμιάν πέρασε εκτός.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

1’ Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Μπουσουλάτζιτς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Βοζίνια να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια.

4’ Δεύτερη πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, με τον Μπουσουλάτζιτς να βγάζει εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Κβιλιτάια, ο οποίος έχοντας μόνο τον Βοζίνια μπροστά του με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

13’ Ο Αμπαρτζουμιάν έδωσε την μπάλα στον Καλτσά, μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βοζίνια.

16’ Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Μπάμπιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Βργκοτς και μετά από σύγχυση έφθασε στον Νταβόρ που έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ευτυχώς ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Λόρια.

23’ Φαλτσαριστό σουτ του Καλτσά από το ύψος της περιοχής, η μπάλα θα καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Βοζίνια.

33’ Πάρα πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Φάση διαρκείας για τους Λεμεσιανούς. Ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή έκανε το παράλληλο γέμισμα με την μπάλα να παίζεται εντός της περιοχής μας. Στη συνέχεια μετά από γέμισμα του Τόρες, ο Γεωργίου με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

38’ Σουτ από τον Κβιλιτάια, η μπάλα θα κοντράρει στον Κέρκεζ και κατέληξε  άουτ.

45’ Καλή φάση για την ομάδα μας, μετά από γέμισμα από δεξιά του Καλτσά, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κέρκεζ, ωστόσο προ του Κβιλιτάια εντός της μικρής περιοχής ο Τεσέιρα με προβολή απέκρουσε την μπάλα.

46’ Αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Ντορ Μίχα πέρασε στη θέση του Νταουσβίλι.

53’ Μετά από κόρνερ του Καλτσά, ο Μπουσουλάτζιτς με μία  έκανε το γέμισμα στην περιοχή, με την κεφαλιά του Κβιλιτάια να καταλήγει άουτ.

55’ Διπλή καλή προϋπόθεση για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Μίχα τροφοδότησε τον Καλτσά που έκανε το γέμισμα από δεξιά, ο επερχόμενος Ελουντού δεν βρήκε την μπάλα με αυτή να φτάνει στον Κορέια, να μπαίνει στην περιοχή εκ νέου να επιχειρεί το γύρισμα δίχως όμως αποδέκτη.

57’ Αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Οκριασβίλι πέρασε στη θέση του Ελουντού.

66’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Καλτσά, κεφαλιά από τον Βργκοτς η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

70’ Σουτ του Ριέρα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λόρια.

73’ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Μετά  από εξαιρετική παράλληλη σέντρα του Καλτσά, ο Οκριασβίλι με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

77’ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Μετά από κάθετη του Ριέρα, ο Μαέ μόνος με το Λόρια με το αριστερό έκανε  το πλασέ με τον Γεωργιανό κήπερ να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

83’ Τρίτη αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Καλτσάς εκτός, μέσα ο Χριστοφή.

86’ Σουτ από τον Οκριασβίλι, κατευθείαν στον Βοζίνια.

88’ Τέταρτη αλλαγή. Στη θέση του Μπουσουλάτζιτς πέρασε ο Χουσμπάουερ.

90+1’ Στην αντεπίθεση ο Αμπαρτζουμιάν έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε όμως άουτ.

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ