Match Report: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης

0
1

Τη νίκη με 2-1 πήρε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε πριν από λίγο της Καρμιώτισσας με 2-1. Πήραμε κεφάλι στο σκορ με τον Μίχα στο 20’, η Καρμιώτισσα μας ισοφάρισε στο 61’ με τον Χερτζίγκοβιτς με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ από τον Στυλιανού.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με έξι αλλαγές παράταξε την ομάδα μας ο Τιμούρ Κετπσάγια σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κετσπάγια παρέταξε τους Τζουρ, Γκαλίτσιο, Μαργκάσα, Αρτυματάς, Ρισβάνης, Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς, Μίχα, Καλτσάς, Χριστοφή και Μανιάς.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κράτησε την μπάλα και το παιχνίδι διεξαγόταν στο μισό της Καρμιώτισσας, όμως οι φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν λίγες, μιας και  όλη η ομάδα της Καρμιώτισσας αμυνόταν στο 1/3 του γηπέδου.

Στο δωδέκατο λεπτό ο Χριστοφή απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, μιας και μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε αμαρκάριστος, όμως το σουτ του από τη γωνία της μικρής περιοχής κατέληξε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μίχα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας, μετά από πάσα του Χριστοφή ο Ισραηλινός έπιασε το δυνατό σουτ, νίκησε τον νεαρό Κίττο και έδωσε προβάδισμα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με την Καρμιώτισσα να είναι σε πλήρη παθητικό ρόλο και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να κρατάει μπάλα αλλά να μη καταφέρνει να σπάσει την πολυπληθή άμυνα της Καρμιώτισσας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Στις θέσεις των Ρισβάνη και Καλτσά, πέρασαν οι Αμπαρτζουμιάν και Βργκοτς.  Το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με την Καρμιώτισσα να προσπαθεί να πάρει και πρωτοβουλίες στο παιχνίδι.

Στο 56’ ο Χριστοφή έχασε μεγάλη ευκαιρία για να εδραιώσει το προβάδισμα της ομάδας μας, μιας και μετά από παράλληλη μπαλιά του Αμπαρτζουμιάν και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας, ο Χριστοφή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η Καρμιώτισσα στην πρώτη της τελική προσπάθεια, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, μιας και μετά από ασταθή απόκρουση του Τζουρ, ο Χερτζίκοβιτς από κοντά με πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα μας μετά την ισοφάριση επιδίωξε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Δημιούργησε ευκαιρίες και προϋποθέσεις όμως η λύτρωση ήρθε από κεφάλι ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου, ο Στυλιανού προσπάθησε με κεφαλιά να αποκρούσει την μπάλα όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

REPLAY

12’ Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας. Μετά από κόρνερ του Καλτσά, ο αμαρκάριστος Χριστοφή από τη γωνία της μικρής περιοχής επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ.

20’ ΓΚΟΛ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Ο Μίχα με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής θα νικήσει τον Κίττο και θα γράψει το 0-1!

45’ Ευκαιρία με τον Καλτσά! Ο Μανιάς έκανε τη σέντρα, ο Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε όμως ο Κίττος.

46’ Δυο αλλαγές για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Εκτός οι Ρισβάνης και Καλτσάς, μέσα οι Βργκοτς και Αμπαρτζουμιάν.

51’ Σουτ εκτός περιοχής από τον Μαργκάσα, η μπάλα άουτ.

56’ Απίστευτη μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Χριστοφή. Μετά από αντεπίθεση, ο Αμπαρτζουμιάν με παράλληλη μπαλιά τροφοδότησε τον Χριστοφή που με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

61’ Γκολ για την Καρμιώτισσα. Ο Χατζηβασίλης έκανε το σουτ, ο Τζουρ απέκρουσε ασταθώς και ο Χερτζίκοβιτς από κοντά έκανε το 1-1.

64’ Ευκαιρία με τον Μίχα, ο οποίος θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να αποκρουστεί σε κόρνερ.

68’ Μετά από κόρνερ του Νταουσβίλι, ο Βργκοτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

71’ Σουτ του Ρομό, αποκρούει ο Τζουρ

77’ Μακρινό σουτ του Χουσμπάουερ, η μπάλα άουτ

81’ Ωραία αντεπίθεση από την ομάδα μας, το δυνατό σουτ του Αμπαρτζουμιάν θα αποκρουστεί σε κόρνερ.

85’ Κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου, η μπάλα άουτ

87’ Σουτ από τον Μπαρκάν, εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε άουτ.

89’ Σουτ από τον Βργκοτς, αποκρούει ο Κίττος

90+1’ ΓΚΟΛ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Ο Γκαλίτσιος επιχείρησε την μπαλιά από δεξιά, ο Μάριος Στυλιανού επιδίωξε να αποκρούσει έστειλε όμως την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Ρισβάνης (46′ Βργκοτς), Μαργκάσα (68′ Koρέια), Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς (62′ Χουσμπάουερ), Μίχα, Καλτσάς (46′ Αμπαρτζουμιάν), Χριστοφή, Μανιάς (62′ Κβιλιτάια)

Previous articleΠάει για διπλή αλλαγή ο Κετσπάγια
Next articleΚαρμιώτισσα – ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τα στατιστικά της αναμέτρησης