Ένα μεγάλο RESPRECT στον Παν.Συ.Φι, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο

Το πρώτο σκέλος της αποστολής ούτως ώστε ο Ολύμπιος να μπορεί να μετακομίσει σε ένα σπίτι βιώσιμο και λειτουργικό επιτεύχθηκε, κάτι που ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παν.Συ.Φι.
Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση.
Όπως είχαμε προαναφέρει στην ανακοίνωση μας στις 16.02. για το θέμα του Ολύμπιου θέλαμε όλη αυτή η διαδικασία να διεξαχθεί με πλήρης διαφάνεια γιατί μιλάμε για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.
Καταρχήν θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλον αυτό τον κόσμο που έχει συνεισφέρει μέχρι σήμερα στο Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης, και μόλις σε 6 ημέρες να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τις ανάγκες και τον στόχο που είχαμε θέσει ως πρώτο βήμα. Ένα ποσό που μας έχει δώσει την δυνατότητα να καλυφθούν τα αρχικά ενοίκια για την μετακόμιση της οικογένειας του Ολύμπιου σε ένα σπίτι βιώσιμο και λειτουργικό.
Τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει πολλές επισκέψεις σε σπίτια και το Σάββατο δώσαμε τα χέρια με ιδιοκτήτη τον οποίο ευχαριστούμε επίσης για τις υποχωρήσεις που έχει κάνει βοηθώντας και αυτός με τον τρόπο του τον Ολύμπιο.
Εντός των ημερών θα υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με την μετακόμιση της οικογένειας. Σε όλο αυτό να ευχαριστήσουμε και την ομάδα

Προσφέρω απλόχερα / Κυπρος

για όλη την συνεργασία όλες αυτές τις μέρες.

Οι εισφορές συνεχίζονται και ο αγώνας δεν σταματά :
Για άλλου είδους συνεισφοράς παρακαλούμε απευθυνθείτε στην επαρχία που σας βολεύει με απευθείας επικοινωνία στους πιο κάτω συνδέσμους :
Famagusta Ghetto
ΚΟΦΙΝΟΥ CLUB
OVEST CLUB
POLEMIDIA CLUB
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ