«Έχουμε ποιότητα μπροστά και σιγά σιγά…»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Σπύρος Ρισβάνης με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίρνουμε αυτά τα ματς όμως είναι σημαντικό είναι αφού δεν σκοράραμε σημαντικό είναι πως καταφέραμε να μη δεχθούμε γκολ. Μπορεί να μη δεχόμαστε τόσες πολλές επιθέσεις αλλά αυτό ξεκινά από μπροστά τον Κβιλιτάια, όπως πρέπει  να έχουμε και εμείς ευθύνη στο επιθετικό κομμάτι. Το δουλεύουμε. Όταν δεν είμαστε καλά επιθετικά είναι σημαντικό να μη δεχόμαστε γκολ. Έχουμε ποιότητα μπροστά και σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού.

Για την ΑΕΚ: «Παίζω πρώτη φορά απέναντι στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να μην χάσουμε αυτό το ματς για να κρατήσουμε τη διαφορά. Θέλαμε να το πάρουμε. Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε όμως κρατάμε την ισοπαλία»

Για το ντέρμπι  που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΛ «Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ντέρμπι έχει πολλά ντέρμπι το πρωτάθλημα και αυτό είναι ωραίο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας»

Για το ότι έχει παραβιαστεί μόνο μια φορά η εστία της ομάδας από τότε που έχει έρθει στην ομάδα; «Δεχθήκαμε ένα γκολ και ένα από το ΒΑΡ που τη γλιτώσαμε. Σημασία είναι χαρά μου να παίρνουμε τα αποτελέσματα και αν δεν δεχθούμε γκολ ακόμα καλύτερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ