«Αν συνεχίσουμε έτσι θα πανηγυρίσουμε…»

0
2

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ  τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Για την επιτυχία της Ανόρθωσης στο χάντμπολ: «Αυτά είναι σοβαρά επιτεύγματα και είμαστε χαρούμενοι που το χάντμπολ μας, μας δίνει μαζεμένες τις επιτυχίες, τρία χρόνια μετά την ίδρυση της ομάδας, τα πάντα γίνονται με πλάνο και φαίνεται ότι αν υπάρχει σωστή οργάνωση μπορείς να πετύχεις πολλά. Ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος οι Αυστριακοί και μετά το πρώτο αποτέλεσμα ήταν δύσκολα τα πράγματά αλλά οι παίκτες μας τα κατάφεραν και πήραν τεράστια πρόκριση για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα είναι και η ΑΕΚ και εγώ θα ήθελα να την συναντήσουμε».

Για τη νίκη επί της Δόξας και το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν απειλήθηκε: «Είναι ένα διάστημα αγώνων που μπορείς να πεις ότι δεν απειληθήκαμε και για τα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε. Προηγηθήκαμε και δεν απειληθήκαμε αλλά από την άλλη θα το δεχθούμε ότι υπήρξαν ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε για να καθαρίσουμε το ματς και το είχαμε ξανά ζήσει, το στενό σκορ αφήνει τον αντίπαλο στο παιχνίδι».

Για το πρώτο παιχνίδι των play-off με Απόλλωνα: «Μας έκαναν ζημία και τα δύο παιχνίδια που δώσαμε με Απόλλωνα, σαφώς οι μηδέν βαθμοί που είχαμε δεν ήταν καλό, ανήκει όμως στο παρελθόν και δεν αλλάζει αλλά του δίνει και προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Υπάρχουν 30 βαθμοί διαθέσιμοι και θα παίξουμε με όλους δυο φορές, καλωσορίζουμε και τον Ολυμπιακό στην εξάδα, αντιλαμβάνεστε πως είναι πολύ στενά τα όρια για να πεις ότι είμαστε πολύ πίσω ή όχι γιατί αν νικήσουμε τον αντίπαλο θα αλλάξουν τα δεδομένα πάλι. Αν ξεκινήσουμε θετικά τότε και αυτοί που αμφιβάλλουν θα το πιστέψουν ξανά ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε σε ένα σημείο που πλέον πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία. Εδώ και καιρό καταφέρνουμε και παίρνουμε το ζητούμενο και αν συνεχίσουμε έτσι θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν. Έχουμε βάθος στο ρόστερ μας και θα το παλέψουμε».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με Καρμιώτισσα: «Πολύ μεγάλης σημασίας παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος και για αυτούς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, για εμάς κάθε χρόνο είναι στόχος μας ο τελικός και το τρόπαιο και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε από το πρώτο ματς να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Είναι σύνθετα όλα μέχρι να το απλοποιήσουμε. Αγωνιστικά δεν έχει προκύψει κάτι, είδαμε τον Νταουσβίλι να παίρνει λίγο χρόνο έστω και με δύο προστατεύτηκα στο πρόσωπο, ο Ελουντού είναι αμφίβολος, οι υπόλοιποι είναι εντάξει».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Είμαστε σε πολύ κρίσιμη στιγμή και πλέον όλα τα ματς είναι ντέρμπι τίτλου και πρέπει να παρθούν άμεσα οι αποφάσεις και αν υπάρξει ίση μεταχείριση δηλαδή να μην αγωνιστούν ομάδες χωρίς θεατές και μετά εκτός έδρας να αγωνιστούν με θεατές. Ότι απόφαση παρθεί πρέπει να ισχύσει από την πρώτη αγωνιστική των play-off. Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία για να προλάβουμε».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια και αν παραμένει σε εκκρεμότητα στο θέμα του συμβολαίου του: «Πολύ πιθανόν και αν ερωτηθούν κι’ άλλοι για το θέμα αυτό που τους λήγουν τα συμβόλαια θα πουν ενδιαφέροντα πράγματα αλλά δεν τα λένε γιατί δεν τους ρωτάνε όπως γίνεται με τον Τιμούρ. Είναι ένα θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος και αντιλαμβάνομαι και τους λόγους που γίνεται καθώς είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Α’ κατηγορία βάση ιστορίας μιλάμε πάντα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε φορά που θα γίνεται λόγος και εμείς πρέπει να τοποθετούμαστε. Ο κος Χαμπουλάς χειρίζεται το θέμα ο ίδιος προσωπικά και όταν είναι κάτι που θα πρέπει να ανακοινωθεί θα γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο. Δεν είναι μόνο του συμβόλαιο του Τιμούρ που λήγει αλλά είναι το μόνο από τι φαίνεται που ενδιαφέρει τον δημοσιογραφικό κόσμο».

Previous articleΟι πιθανοί αντιπάλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
Next articleΣυγχαρητήρια από ΚΟΑ