Τι κάνουν κατά την αποχή οι ομάδες μας;

Αναλυτική παρουσίαση, το πως προσπαθούν να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα και οι δυο αυτές ομάδες μας, έκαναν με δηλώσεις τους, οι προπονητές, Γιώργος Νικολάου (ανδρική ομάδα) και Στέφανος Αντωνιάδης (γυναικεία ομάδα).

Ομάδα ανδρών Κ18


Παρουσιάζουμε πρώτα, τις δηλώσεις του κ. Γιώργου Νικολάου, που αφορούν την ομάδα ανδρών Κάτω των 18:

«Σύμφωνα με τα διατάγματα της κυβέρνησης οι ομαδικές προπονήσεις στη Λεμεσό για τα U18 αγόρια έχουν αναβληθεί από τα μέσα Οκτωβρίου. Από την πρώτη εβδομάδα αναστολής των ομαδικών προπονήσεων οι έφηβοι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.
Η πρώτη ομάδα αποτελείται από παιδιά που κάνουν προπονήσεις μόνο με την αντρική ομάδα διότι είναι γραμμένοι στο συγκεκριμένο ρόστερ και λαμβάνουν μέρος σε όλες τις υποχρεώσεις του αντρικού τμήματος. Τα παιδιά που αποτελούν τη δεύτερη ομάδα συμμετέχουν δύο φορές την εβδομάδα σε ατομικές προπονήσεις διάρκειας 40 λεπτών.

Σκοπός είναι να βελτιώσουν τυχόν αδυναμίες που έχουν σε ατομική τεχνική, να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους , όπως επίσης και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Ελπίζω όπως σύντομα όλοι οι καλαθοσφαιριστές θα επιστρέψουν πίσω στα γήπεδα κάτω από φυσιολογικές αγωνιστικές συνθήκες».

Ομάδα Γυναικών Κ18

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τις δηλώσεις του κ. Στέφανου Αντωνιάδη, προπονητή της γυναικείας ομάδας Κάτω των 18:

«Όσον αφορά το τμήμα νεανίδων από την ημέρα που μας δόθηκε η ευκαιρία για ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο τα κορίτσια μπορούν τουλάχιστον δύο φορές να βρίσκονται στο γήπεδο σε μικρά σεσσιον των 45′ δουλεύοντας αποκλειστικά τη βασική τεχνική τους, λεπτομέρειες που αφορούν τεχνικά το παιγνίδι τους και πολλές επαναλήψεις, έτσι ώστε όταν τους ζητηθεί να μπορέσουν όσο πιο ομαλά γίνεται να επανέλθουν σε ανταγωνιστικές προπονήσεις και αγωνιστική δράση.

Επίσης, παίχτριες μας οι οποίες ανήκουν και στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας συμμετέχουν οπότε κληθούν από τον κόουτς της ομάδας τόσο σε προπονήσεις όσο και σε αγώνες, που και αυτός άλλωστε είναι ο βασικός στόχος της ομάδας μας»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ