Πρόκριση στα προημιτελικά

Στα προημιτελικά του κυπέλλου δεύτερης κατηγορίας πέρασε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μετά από νίκη επί της  ΕΝΑΔ την Τετάρτη. Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ομάδας μας.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ανδρικής μας ομάδας, από τον Άγιο Δομέτιο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΑΔ για τη φάση των «16» του κυπέλλου 2ης κατηγορίας.
Η Ανόρθωση επικράτησε με σκορ 86-56 στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Δομετίου και όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη διαφορά των 30 πόντων, η επικράτηση της ομάδας μας ήταν δίκαιη.

Έτσι η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και θα περιμένει τον αντίπαλο από τη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για τη φάση των «16» και όταν θα αναδειχθούν οι άλλες επτά ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Για την ομάδα μας, η πρόκριση αποτελεί το πρώτο βήμα για την επίτευξη του δεύτερου μεγάλου στόχου της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου 2ης κατηγορίας.
*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Εϊταρίτορκαμια 1, Πόλτου, Ασωνίτης 3, Ερεμπενιάζιε 16 (1), Γρηγορίου 12, Αντωνιάδης 11 (3), Κουκούνης 4 (1), Γιάλλουρος 2, Μαρκάκης, Παντούρης 23 (4), Χαραλάμπους 10, Χριστοφίδης 4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ