Ώρα κυπέλλου (Δηλώσεις της αρχηγού)

Σε δελτίο τύπου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στην ΕΘΑ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, εξέδωσε η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω. 

Ώρα κυπέλλου για τη γυναικεία μας ομάδα! Μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, όσον αφορά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, οι κοπέλες της Ανόρθωσης, ταξιδεύουν την Κυριακή στη Λευκωσία, για να αντιμετωπίσουν την ΕΘΑ στον έναν εκ των δυο αγώνων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Σύμφωνα με το θεσμό, το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, κάτι που σημαίνει ότι για να δώσει το παρών στον τελικό η ομάδα μας, θα πρέπει να κερδίσει την αντίπαλο της, στο παιχνίδι που θα γίνει στην αίθουσα «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα αρχίσει στις 13:00.
Είναι ημιτελικός κυπέλλου, επαναληπτικός δεν υπάρχει και από τη στιγμή που η ΕΘΑ, παρουσιάζει ένα αρκετά δυνατό σύνολο, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια που περιμένει τις παίκτριες μας, θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Να θυμίσουμε άλλωστε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είχε γίνει στη Λευκωσία, η ομάδα μας νίκησε με το εντυπωσιακά ψηλό σκορ για παιχνίδι γυναικείου πρωταθλήματος, που ήταν 94-88!
Το παιχνίδι της Κυριακής όμως, θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όπως και η δική μας ομάδα, έτσι και η αντίπαλος μας, θέλει την πρόκριση για τον τελικό και αναμενόμενα, θα παλέψει για να τα καταφέρει με όλες της τις δυνάμεις.

Ωστόσο στις τάξεις της δικής μας ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση αυτής της μονομαχίας, κάτι που υπογραμμίζει σε δηλώσεις που έκανε προς το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, η αρχηγός, Χριστιάνα Μενελάου: «Πάμε στη Λευκωσία έχοντας να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, με τον οποίο οι τελευταίες 2 μεταξύ μας αναμετρήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Το κύπελλο είναι ένας αγώνας και θέλει προσοχή. Ο περσινός αποκλεισμός από τον Κεραυνό μας ωρίμασε, μάθαμε από τα λάθη μας και αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε πιο έτοιμες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ