Ο «Ανορθωσιάτης» Νικολάου και ο γραφικός Παρασκευά (video)

Φαίνεται το κόμπλεξ και η γραφικότητα κάποιων ξεπερνά τα όρια. Ο λόγος για τον τέως πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Ανδρέα Παρασκευά που σε μία έκρηξη γραφικότητας χαρακτήρισε «Ανορθωσιάτη» τον ρεφ της σημερινής αναμέτρησης, Γιώργο Νικολάου.

Που λέτε ο ρεφ της σημερινής αναμέτρησης, ο «Ανορθωσιάτης» Γιώργος Νικολάου, έχει στο βιογραφικό του μπόλικα πεπραγμένα εχθρικών διαιτησιών απέναντι στην Ανόρθωση.

Το πέναλτι που ανακάλυψε και έδωσε εις βάρος μας στην αναμέτρηση απέναντι στην Πάφο στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής.

Στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Νικολάου έκανε ρεσιτάλ «Ανορθωσιατισμού» που λίγο έλειψε να βγει και στην κερκίδα να φωνάξει με τους οπαδούς. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι στις 12/1 ο διεθνής ρεφ δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης, ούτε έδωσε δεύτερη πεντακάθαρη κίτρινη στον Άλεφ για φάουλ ούτε απευθείας κόκκινη στον Εφραίμ για δολοφονικό φάουλ. Στο βίντεο πιο κάτω η φάση του πέναλτι.


Στην περσινή πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ, πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Οκριασβίλι έγινε γαργάρα.

Όσο για τον κύριο Παρασκευά του κάνουμε δώρο 2 βίντεο από τις τριάρες που άρπαξε μέσα στο γήπεδο του από την Ανόρθωση ενόσω ήταν πρόεδρος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ