Μουσκάλλης για Δρ. Σεργίου: «Λεβέντης, αγνός και ιδεολόγος»

Το δικό του αντίο στον Δρ. Σέργη Σεργίου έστειλε ο Ανδρέας Μουσκάλλης με ανάρτηση του στα ΜΚΔ.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση του Μουσκάλλη που υπήρξαν συνεργάτες με τον γιατρό στην Ανόρθωση, τις περιόδους 1993-94 και 1994-95

«Πολλή θλίψη μου προξένησε ο θάνατος του αγαπητού γιατρού Σέργη Σεργίου.

Συνεργάστηκα με τον γιατρό κατά την προπονητική μου παρουσία για δυο ποδοσφαιρικές σαιζόν στην Ανόρθωση 1992- 1993 και 1993-1994. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας και ξεχώριζε για την πραότητα του χαρακτήρα του, την σοβαρότητα του και την ανθρωπιά του.

Θυμάμαι τις αμέτρητες μέρες στο ποδοσφαιρικό ταξίδι με την Ανόρθωση που και οι δυο μας είμαστε αφοσιωμένοι. Πως όλοι μαζί να κάνουμε ξανά την Ανόρθωση μεγάλη. Κάθε παιγνίδι, ο γιατρός ήταν το δεξί μας χέρι. Έτρεχε στο γήπεδο για κάθε τραυματισμό. Ανακουφισμένος πάντα, όταν το τραύμα δεν ήταν σημαντικό. Αγωνιούσε για την Ανόρθωση και την πορεία της. Ήταν ένας πραγματικός Ανορθωσιατης και πατέρας των ποδοσφαιριστών μας.

Θυμάμαι τα φιλιά του στο τέλος του αγώνα όταν κερδίζαμε. Θυμάμαι το πρόσωπο του που έλαμπε. Όταν άκουσα το θλιβερό μαντάτο η σκέψη μου μηχανικά γύρισε πίσω σε αυτές τις ιστορικές και ανεπανάληπτες εποχές. Και όταν βρισκόμασταν με τον γιατρό τον Σεργη για αυτά μιλούσαμε, και ειλικρινά ένοιωθα τον ενθουσιασμό και ικανοποίηση του.

Αγαπητέ φίλε Σεργη, γιατρέ και συνεργάτη να πας στο καλό. Ήσουνα ένας λεβέντης άνθρωπος, γιατρός, άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ανιδιοτελής, ιδεολόγος. Ποτέ δεν αρνήθηκες προσφορά σε κανένα. Η λατρεία σου ήταν η Ανόρθωση και η ιστορία της, την οποία υπηρέτησες από όλα τα αξιώματα. Ευτύχησα ως προπονητής να σε έχω συνεργάτη μου ιατρό της ομάδας καθώς και συμπαραστάτη μου . Καλό ταξίδι αγαπητέ μου φίλε και συνεργάτη Σεργη Σεργίου.

Με φιλία και Ανθρωπιά ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ Προπονητής Ποδοσφαίρου»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ