Αντώνης Μικελλίδης και Κρις Αναστασίου για τη γενέθλιο μέρα

Δηλώσεις του προέδρου της καλαθοσφαιρικής ομάδας αλλά και του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Κρις Αναστασίου, φιλοξένησε η καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας στην επετειακή της ανάρτηση.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Ημέρα εορτής, ημέρα χαράς, ημέρα μνήμης και νοσταλγίας! Γενέθλιος ημέρα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας, είναι η σημερινή και το καλαθοσφαιρικό τμήμα του σωματείου μας, εκ μέρους του τμήματος επικοινωνίας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο.

Δεν υπάρχει κανείς, φίλος η μη, της ιδέας που υπερήφανα υπηρετούμε και που ονομάζεται Ανόρθωση, να μην νιώθει δέος και τιμή, όταν σηκώσει ψηλά το βλέμμα για να απολαύσει τις πάντα ψηλές πτήσεις του υπερήφανου Φοίνικα!

Ως καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, είμαστε και εμείς και θεατές, συνάμα και επιβάτες στις πλάτες του υπερήφανου Φοίνικα και με την επάνοδο μας στην καλαθοσφαιρική ζωή του τόπου, γινόμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, γιατί προσφέρουμε και εμείς σε αυτόν τον τόπο, ως μέλη της ιδέας που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΗ!

Παρακάτω, παραθέτουμε το εορταστικό μήνυμα, του πρωτοστάτη της επανόδου της Ανόρθωσης στην καλαθοσφαιρική ζωή του τόπου, του προέδρου της ομάδας μας κ. Αντώνη Μικελλίδη: «Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς το μεγαλείο της ιδέας που ονομάζεται Ανόρθωση. Ως υπερήφανα παιδιά και υπηρέτες της, γιορτάζουμε τα γενέθλια της, υποκλινόμενοι στο μεγαλείο της και μόνιμα αγωνιζόμενοι για επιστροφή στη γη που μας γέννησε, την Αμμόχωστο μας! Όταν θα επιστρέψουμε εκεί, εκεί θα γιορτάσουμε τα καλύτερα γενέθλια! Η Ανόρθωση λειτουργεί με ένα δόγμα. Ότι στην αγκαλιά της, κανένα παιδί δεν είναι ορφανό»!

Δήλωση Κρις Αναστασίου
Πέραν όμως του προέδρου της ομάδας μας του κ. Αντώνη Μικελλίδη, το Τμήμα Επικοινωνίας μίλησε και με τον κ. Κρις Αναστασίου. Παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας, δικό της παιδί, υπηρέτη της, όπως λέει και ο ίδιος και με μεγάλη του χαρά, μας ανέφερε τα ακόλουθα για τη σημερινή επέτειο:

«Η σημερινή μέρα εορτασμού των 110 χρόνων του Σωματείου της Ανόρθωσης μας, με ταξιδεύει στα υπέροχα χρόνια της νιότης μας. Το κοινό γήπεδο του βόλεϊ και του μπάσκετ, βρίσκεται όπισθεν του Σωματείου στην Λεωφόρο Ευαγόρου 95. Καταφύγιο και δεύτερο σπίτι μας το Σωματείο. Τιμή μεγάλη που φόρεσα για πέντε χρόνια την φανέλα τής αγαπημένη μου Ανόρθωσης, στα χρόνια τού Βαρωσιού».

Με αυτές τις πολύ σημαντικές εορταστικές δηλώσεις, απλά και ταπεινά κλείνουμε το σημερινό δελτίο, με μιαν δική μας ευχή. Όπως ανέφερε και ο κ. Μικελλίδης, τα καλύτερα μας γενέθλια, θα τα γιορτάσουμε όταν επιστρέψουμε στη γη που μας γέννησε, στην Αμμόχωστο μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ