Αυτοκτονία! Αυτή την φορά δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο…

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας, μετά από αυτοκτονία. Αν και προηγηθήκαμε με 0-2 και στο 50′ χάσαμε διπλή μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, εκεί τελείωσε το παιχνίδι για την ομάδα μας, που στα επόμενα 40 λεπτά, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και αυτοκτόνησε.

Η εντεκάδα είχε διαφοροποιήσεις για την ομάδα μας. Με τον Κετσπάγια να κατεβάζει τους Λόρια, Βργκοτς, Σίλτενφελντ, Αρτυματά, Νταουσβίλι, Μίχα, Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Καλτσά και Κβιλιτάια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό για την ομάδα μας. Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Σωτηρίου έδειξε την άσπρη βούλα για πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης, απόφαση που ορθώς ανακάλεσε μέσω VAR.

Στο 10’ η ομάδα μας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Καλτσάς με κάθετη μεταβίβαση, βρήκε τον Κβιλιτάια, που εκμεταλλεύτηκε άψογα την γκέλα στην άμυνα των γηπεδούχων, νίκησε τον Δημητρίου σε τετ-α-τετ και έγραψε το 0-1. Στο 19’ φθάσαμε κοντά στο 0-2, ο Κβιιτάια όμως μετά από μεταβίβαση του Χουσμπάουερ  με προβολή ανάγκασε το  Δημητρίου να αποκρούσει σε κόρνερ.  Ότι δεν έγινε στο 19’ έγινε στο 29’ όταν ο Μίχα με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον επερχόμενο Χουσμπάουερ, που από κοντά έγραψε το 0-2.

Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με την ομάδα μας να δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή σούταρε ο Δημητρίου απέκρουσε, στη συνέχεια ο Κβιλιτάια ελίχθηκε σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Και κάπου εκεί ήρθε το μπλακ άουτ.

Στο 52’ ο Ντιγκινί με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Στο 62’ μία λάθος μεταβίβαση του Κβιλιτάια έφερε τον Απόλλωνα στην αντεπίθεση, με τον Ματέι να δέχεται την μπαλιά του Πέδρο και με σουτ να γράφει το 2-2.

Στο 72’ ο Λούκας Σωτηρίου αντί να δώσει επιθετικό φάουλ, συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε πέναλτι. Ο Ντιγκινί ήταν εύστοχος και έγραψε το 3-2.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας, με κόντρα σκορ και ψυχολογία, δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 3-2 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (66′ Μαργκάσα), Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ.Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (84′ Χριστοφή), Καλτσάς (84′ Ελουντού), Μίχα (78′ Μανιάς), Κβιλιτάια

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ