Το τραίνο πέρασε και από την Πάφο

Νικηφόρο πέρασμα για τη Γυναικεία μας ομάδα από την αίθουσα του 1ου Λυκείου, «Άκης Κλεάνθους» στην Πάφο, όπου, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της πρώτης φάσης, νίκησε τον γηπεδούχο ΑΠΟΠ με 70-41.

Έχοντας να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις, η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε για να έφθανε σε μιαν εύκολη επικράτηση και βέβαια, το σημαντικό είναι ότι συνεχίζει την αήττητη πορεία της, όπως και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι βάσεις για την τελική επικράτηση, τέθηκαν από την 1η περίοδο, όταν το σκορ ήταν 25-11 για την ομάδα μας, που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 40-24, ενώ με τη λήξη της 3ης περιόδου, το σκορ έγινε 56-34.

Πλέον, οι βάσεις για τη νίκη ήταν στέρεες και έτσι, χωρίς δυσκολίες, η ομάδα μας σφράγισε το ροζ φύλλο, κερδίζοντας το παιχνίδι με 70-41.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Μενελάου 2, Ράτσα 6, Κωνσταντίνου 10, Ρουσσάκη 7 (1), Γεωργίου 4, Πιττάκα, Μακρυγιώργη 11 (1), Χαραλάμπους 4, Ιωάννου 8, Βάχεβα 3, Σιαμπουλλή 4, Ντέλβα 11.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ