«Θα κάνουμε τα πάντα…»

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα έκανε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ. Ο Κροάτης ανάφερε πως η ομάδα έχασε το ρυθμό της μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και τόνισε ότι εάν υπάρχει συγκέντρωση η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Κροάτη.

Για το πως ήταν οι μέρες μετά από την ήττα από τη Δόξα: «Είναι μέρος της δουλειάς. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Νομίζω σ’ αυτούς τους αγώνες χάσαμε τον ρυθμό μας. Αυτό είναι όμως το καλό της δουλειάς. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να διατηρείς ψηλά την ποιότητα των εμφανίσεων σου. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για τον αγώνα με τον Ερμή και τι πρέπει να κάνει η Ανόρθωση για να κερδίσει: «Είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όταν χάνεις το ρυθμό σου είναι απλό το τι θα κάνεις. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να κάνεις τη δουλεία σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν το κάνουμε όλοι ως ομάδα είναι ο μόνος τρόπος να ανακάμψουμε».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσουν όλα εδώ. Η πόλη, ο κόσμος, ο σύλλογος. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω κι άλλο εδώ. Νιώθω καλά και ελπίζω ότι θα είμαι εδώ και του χρόνου. Το σώμα μου είναι καλά και όσο συμβαίνει αυτό θα παίζω ποδόσφαιρο. Δίνω έμφαση στο σώμα μου και θα το πάρω χρόνο με τον χρόνο. Θα πρέπει να αποφύγω τραυματισμούς γιατί στην ηλικία μου είναι πιο δύσκολη η επιστροφή από τους τραυματισμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ