Στόχος η εδραίωση του αήττητου

Με σκοπό να συνεχίσει να κρατάει το αήττητο και συνάμα, τη θέση της στην κορυφή, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΠ.
Παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 του μήνα και θα ξεκινήσει στις 15:00, στην αίθουσα του 1ου Λυκείου «Άκης Κλεάνθους».

Μπορεί ο προσεχής μας αντίπαλος να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό σε ουδεμία περίπτωση, δε σημαίνει ότι θα είναι εύκολη η αποστολή των παικτριών μας.
Απεναντίας, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία, η προσοχή και η σοβαρότητα επιβάλλεται, ούτως ώστε να επιτυγχάνει στους στόχους της.

Αυτήν τη νοοτροπία, είναι που αναμένουν όλοι στην Ανόρθωση, να επιδειχθεί και στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΠ, ούτως ώστε κατά την επιστροφή τους στη βάση οι παίκτριες μας, σε αυτήν να έχουν μαζί και ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα αποτελέσει συνάμα και ένα ακόμη βήμα για κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά την κανονική περίοδο.
Τι έγινε στον πρώτο γύρο

Με νίκη για την ομάδα μας, είχε ολοκληρωθεί το αντίστοιχο παιχνίδι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, παιχνίδι που ήταν για την 3η αγωνιστική.

Η Ανόρθωση είχε προηγηθεί με 39-31 στο ημίχρονο και το βαρόμετρο που έκρινε την αναμέτρηση, που είχε γίνει στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, ήταν η εικόνα της 3ης περιόδου.

Με ένα επί μέρους σκορ, 25-2, το σκορ έγινε 64-33 και έτσι, στην 4η περίοδο, οι δυσκολίες για την επίτευξη της νίκης, ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτες. Έτσι, η ομάδα μας κέρδισε την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΠ, με τελικό σκορ 73-44.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Μενελάου 7 (1), Ράτσα 18 (2), Κωνσταντίνου 4, Ρουσσάκη 8 (2), Ντέλβα 21, Αναξαγόρου 2, Δημητρίου, Γεωργίου 8, Χαραλάμπους 5, Ιωάννου, Βάχεβα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ