Ποιος Ρισβάνης;

Ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του για την ονοματολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες, ήταν ο Δημήτρης Χριστοφόρου μιλώντας στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ο Χριστοφόρου ρωτήθηκε για το όνομα που Σπύρου Ρισβάνη τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά και η προσοχή είναι στραμμένη στα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα ο Χριστοφόρου ανάφερε: «Έχουμε το δικαίωμα για τέσσερις μεταγραφές. Κάποια ονόματα ήδη κυκλοφόρησαν και δεν μας φθάνουν για δέκα μεταγραφές. Αυτό που θα έλεγα εγώ είναι ότι έχουμε 3+1 αγώνες (ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι 3 Ιανουαρίου) με το ρόστερ που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και όταν θα ολοκληρωθούν μπορεί να παρθούν και αποφάσεις που σήμερα μπορεί να μην είναι στις πιθανότητες στο τι διαβάζουμε σε διάφορα ρεπορτάζ. Οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινώς. Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα από την εικόνα της ομάδας και των αποτελεσμάτων. Πριν τη διακοπή θα σας έλεγα ότι μάλλον δεν θα κινούμασταν για κανέναν. Αυτό τώρα άλλαξε αλλά μπορεί να αλλάξει ξανά μετά από την παρουσία μας στους εναπομείναντες αγώνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ