Όταν δέχεσαι φθηνά γκολ, γκελάρεις…

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ερμή και έχασε ακόμη δύο βαθμούς.

Ο Ερμής προηγήθηκε στο 40′ με τον Χολτ μετά από σωρεία λαθών στην άμυνα  μας. Η ισοφάριση ήρθε στο 78′ με κεφαλιά του Κβιλιτάια.

Η εντεκάδα αποτελείτο από τους Λόρια, Γκαλίτσιο, Κορέια, Σίλτενφελντ, Βργκοτς, Αρτυματά, Μαργκάσα, Χουσμπάουερ, Χριστοφή, Καλτσά και Κβλιτάια.

Η αναμέτρηση

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά, με την αναμέτρηση να έχει καλό ρυθμό αλλά όχι φάσεις. Στο 18′ γκολ του Καλτσά θα ακυρωθεί ως offside, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ερμής θα βρει δοκάρι με τον Ρουσιά. Στο 23′ ο Γκαλίτσιος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά. Η πιο σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν στο 35′ όταν ο Κορέια μετά από έξοχη μεταββίβαση του Κβιλιτάια μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 40′ ο Χολτ μετά από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε τα διαδοχικά λάθη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ανόρθωσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή, με τον Μίχα να παίρνει τη θέση του Χουσμπάουερ. Στο 50′ ο Χριστοφή μετά από κόρνερ έπιασε το σουτ στην κίνηση, αδύναμο όμως με τον Καϊκέ να μην αγχώνεται. Η ομάδα μας ενέτεινε την πίεση της, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στη συχνότητα που θα ήθελε. Στο 63′ σουτ του Καλτσά θα αποκρουστεί σε κόρνερ από τον Καϊκέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Μαργκάσα θα καταλήξει άουτ. Στο 70′ ο Μανιάς, που είχε περάσει 7 λεπτά νωρίτερα στη θέση του Χριστοφή, με τον Κετσπάγια να αλλάζει το σύστημα σε 3-5-2, από κοντά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα έπρεπε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 78′ ήρθε το γκολ. Ο Κβιλιτάια με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλτσά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 88′ ο Καλτσάς επιχείρησε το σουτ εντός της περιοχή με τον Καικέ να αποκρούει με διπλη προσπάθεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ