Μερική αποσυμπίεση και τώρα η Ομόνοια

Η νίκη με την Πάφο έδωσε τρεις βαθμούς όπως κάθε άλλη νίκη. Ωστόσο η σημαντικότητα της δεν ήταν απλά οι τρεις βαθμοί. Με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να προέρχεται με απολογισμό 4 βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ανάγκη για νίκη ήταν αδήριτη. Με δεδηλωμένο στόχο το πρωτάθλημα, η πίεση που υπήρχε στην ομάδα από τις απώλειες ήταν μεγάλη. Μίας και είχε χαθεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα που υπήρχε, προκειμένου να αποκτήσουμε διαφορά από τους υπόλοιπους, χάνοντας βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρητικά στο πρόγραμμα υπήρχε μόνο το τρίποντο.  Αντί όμως να κτίσουμε διαφορά, η αγωνιστική κάμψη έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση.

Ως εκ τούτου η νίκη επί της Πάφου ανεβάζει κατακόρυφα την πεσμένη ψυχολογία και πάμε απέναντι στην Ομόνοια, αφενός με λιγότερη πίεση αφετέρου με καλύτερη ψυχολογία από ότι πριν την Πάφο.

Σίγουρα η αποστολή στο ΓΣΠ κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, ωστόσο με δεδομένο πως χάθηκαν βαθμοί μέσα στο πρόγραμμα, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ καλείται να βγάλει και τρίποντα σε παιχνίδια έξι βαθμών εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ