Η Εποποιία είναι γεγονός!

Την ομάδα χειροσφαίρισης ανδρών που πέτυχε επικρή πρόκριση επί της Μπεϋκόζ συγχαίρει το τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου. Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση.

Η Εποποιία είναι γεγονός!

Πριν από μια βδομάδα, σύσσωμο το καλαθοσφαιρικό οικοδόμημα της Ανόρθωσης, συνεχάρη την ομάδα χειροσφαίρισης, για τη μεγάλη νίκη μέσα στην Τουρκία, επί της Μπεϊκόζ, που προηγείται στο πρωτάθλημα της χώρας της και απόψε, το έπος ολοκληρώθηκε!

Η ομάδα μας, επικράτησε με σκορ 36-25, στον αποψινό επαναληπτικό, που έγινε στο ΑΤΙ και με δυο νίκες, επάξια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF Cup!
Στιγμές Ανορθωσιάτικης ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ σκόρπισαν σε ολάκερο το οικοδόμημα του ιστορικού, αλλά και ξεριζωμένου μας σωματείου, τα παιδιά της ομάδας χειροσφαίρισης και εμείς, δεν μπορούμε παρά να τα συγχαρούμε ολόθερμα και πάλι, αλλά και να… κλέψουμε ένα μερίδιο από τη χαρά τους!

Μια χαρά, που σκορπίστηκε σε όλη την Ανόρθωση και όχι μόνο και που μέσω αυτής της επιτυχίας, ζούμε ξανά το έπος της Τραπεζούντας, τη στιγμή που ο νόστος της επιστροφής στη γη που μας γέννησε, γίνεται ακόμα πιο έντονος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ