Έπαιξαν για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και ταπείνωσαν τους Τούρκους

Την πρόκριση στους «16» του EHF CUP πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που ταπείνωσε τους τούρκους με 36-25.

Οι χειροσφαιριστές μας μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1. Ένα μπλακ άουτ με λάθος επιλογές στην επίθεση, έφεραν τους Τούρκους να προηγούνται με 5-9. Όμως κάπου εκεί η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ανασυντάχθηκε, έβαλε ηρεμία και πάθος στο παιχνίδι της, έστησε τείχος μπροστά από την εστία και με λιονταρίσιες άμυνες και έξυπνες έπιθεσεις ροκάνισαν τη διαφορά και πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ως εκ τούτου το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 15-14!

Το ρεσιτάλ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο που συνέχισε να διδάσκει handball. Ξεκινήσαμε δυνατά  στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα μας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 17-14, ωστόσο οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν δύο διαδοχικά λάθη και μείωσαν σε 17-16. Κάπου εκεί όμως το παραμύθι της πρόκρισης τελείωσε για τους τούρκους. Ο εξαιρετικός Κοττανίδης κατέβασε τα ρολά και στην επίθεση, με άψογη συγκέντρωση και με δολοφονικό ένστικτο οι χειροσφαιριστές μας ανέβασαν τη διαφορά στο 25-17.

Με αμείωτο πάθος και ένταση, οι χειροσφαιριστές μας εκτόξευσαν και άλλο τη διαφορά και διέσυραν τον αντίπαλο, που ήρθε στην Κύπρο για την πρόκριση, όμως έφυγαν ταπεινωμένοι με το σκορ να κλείνει στο 36-25!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ