«Εμείς θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι…»

Στην κάμερα του AnoMedia μίλησε ο Νίκος Καλτσάς, με τον Ελλαδίτη να αναφέρει πως είναι καλύτερα αυτή τη εβδομάδα ενώ εξέφρασε και την άποψη πως μπορεί το γεγονός ότι η ομάδα να είναι πρώτη να αποτελεί πλεονέκτημα αλλά δεν έχει σημασία το πλεονέκτημα αυτό αν στο τέλος έρθει η δεύτερη.

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Είμαι καλύτερα αυτή τη βδομάδα, έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και από εδώ και πέρα πιστεύω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πάμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους. »

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Βεβαίως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα το έχετε δει και τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, δεν κοιτάμε τον αντίπαλο τον σεβόμαστε είμαστε η Ανόρθωση και πάντα παίζουμε για τη νίκη.»

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση είναι στην κορυφή αν αποτελεί πλεονέκτημα: «Εντάξει σίγουρα είναι ένα καλό πλεονέκτημα αυτό, αλλά τι να το κάνεις αν είσαι όλη τη χρονιά πρώτος και στο τέλος βγεις δεύτερος. Οπότε εμείς θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ