Δόξα 2 – 1 Ανόρθωση: Δέκα λεπτά δεν ήταν αρκετά…

Την ήττα από τη Δόξα με 2-1 γνώρισε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας ουσιαστικά καλό ποδόσφαιρο μόνο ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν και στο κέντρο της άμυνας οι Βργκοτς και Σίλτενφελντ. Στη μεσαία γραμμή οι Μπούμπα και Αρτυματάς με τον Χούσμπαουερ να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκίνησε ο Μίχα, δεξιά ο Χριστοφή και στην κορυφή της επίθεσης ο Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Νωθρά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας. Πρώτη καλη στιγμή καταγράφηκε στο 10′ όταν μετά από κόρνερ ο Σίλτενφελντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα παράλληλα από την εστία, με τον επερχόμενο Κβιλιτάια να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Βργκοτς μετά από κόρνερ πέρασε άουτ.

Στο 25′ ο Κβιλιτάια αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 26′ ο Νεοκλέους υπέδειξε πέναλτι για τη Δόξα, με τον Σαντίκ να είναι εύστοχος και να γράφει το 1-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν κατάφερε να βρει ουσιαστική αντίδραση και μοιραία πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Στο 48΄η προβολή του Μανιά κατέληξε άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Χούσμπαουερ τροφοδότησε δεξιά τον Χριστοφή αυτός έκανε το παράλληλο γέμισμα στον Μανιά που ελευθερώθηκε και από κοντά έγραψε το 1-1.

Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει, ωστόσο ο Μανιάς στο 53′ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του κατέληξε άουτ. Η Δόξα κόντρα στη ροή του αγώνα εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και λάθος του Λόρια και με τον Μέσκα έγραψε το 2-1.

Από εκεί και πέρα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν βρήκε ουσιαστική αντίδραση. Κράτησε ανούσια την μπάλα, με τις φάσεις να είναι λιγοστές. Στο 77′ Ο Παρασκευά στην έξοδο έκανε το λάθος, του έφυγε η μπάλα, όμως ο Μανιάς από κοντά και χωρίς τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στον Μιντίκη και ακολούθως κόρνερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ