«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου δίκαιο άνθρωπο και προπονητή από τον Κετσπάγια…»

Στην ραδιοφωνική εκπομπή Άθλημα και Θέαμα του CutRadio 95.2 μίλησε ο Μιχάλης Μάρκου. O Μάρκου που μεταξύ άλλων πέρασε από την Ανόρθωση την περίοδο 2004-05 αναφέρθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως η Ανόρθωση θα ξεπεράσει την αγωνιστική της κάμψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου.

«Ένας άνθρωπος αξιόλογος, χάρηκα που δούλεψα μαζί του. Ταύτισε το όνομα του με την Ανόρθωση, ήταν η αιτία για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν πήγα στην Ανόρθωση, μου έλεγαν όλοι που πας, δεν έχει λεφτά, όμως δεν το μετάνιωσα και στην τελική ήταν μία ονειρική χρονιά με τεράστια ονόματα, όπως ο Κιγκλάτζε ο Φρούσος ο Βόουτερ, με τον Κετσπάγια να ήταν και προπονητής και παίκτης, πετυχαίνοντας 17 γκολ, μας έσυρε αυτός (γέλια), είχαμε φανταστικό σύνολο.

Όσο για τον Τιμούρ, είναι ένας άνθρωπος παρεξηγημένος, όλοι ξέρουμε ότι φωνάζει, πιέζει, όμως εγώ του βγάζω το καπέλο γιατί βγάζει το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή. Τώρα η Ανόρθωση περνά μία κρίση και όλοι έπεσαν πάνω του, δεν είναι έτσι τα πράγματα, πρέπει να στηριχτεί αυτή η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ έχει αρκετό πάθος, εγώ τον ευχαριστώ που μου έδωσε ευκαιρία να παίξω στην Ανόρθωση, παθιάζεται μέσα στο γήπεδο, δεν είναι όλοι τέλειοι, αυτός φωνάζει γιατί παθιάζεται.

Όμως δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου δίκαιο άνθρωπο και προπονητή. Από το 2008 που έφυγε ο Τιμούρ δεν είχε κάνει πρωταγωνιστικές πορείες. Ήρθε ο Τιμούρ την ανέβασε ξανά ψηλά και πρέπει να στηριχτεί ο Κετσπάγια. Τώρα η Ανόρθωση έκανε μία κοιλιά, πιστεύω ότι περνά μία κρίση, έχει κάποιες απουσίες, όμως θα βρει το δρόμο της».

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ