Πρώτο μεγάλο ντέρμπι!

Δελτίο τύπου για το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης γυναικών εξέδωσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Ομάδα γυναικών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΑΕΛ (08/11, 16:00)

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς δίνει κατά την 5η αγωνιστική της πρώτης φάσης η γυναικεία μας ομάδα.

Στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και όσο για τη σημασία της εν λόγω αναμέτρησης, είναι περιττό να γίνουν εκτενείς αναφορές.
Τόσο η δική μας ομάδα, όσο και η προσεχής μας αντίπαλος έχουν καταγράψει μιαν αήττητη πορεία στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα και ο στόχος της δικής μας ομάδας, είναι να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, δίνοντας συνέχεια στη δική της αήττητη πορεία!
Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση αυτή και οι παίκτριες μας, θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του στόχου.

Ο διευθυντής της ομάδας μας κ. Σάκης Πασσάς, ανέφερε τα παρακάτω για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ:  «Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο δίνει η γυναικεία μας ομάδα την Κυριακή με αντίπαλο την πολύ δυνατή και ακόμη πιο ενισχυμένη φέτος ομάδα της ΑΕΛ. Βλέπουμε τον αγώνα ως μια μεγάλη ευκαιρία να μετρήσουμε δυνάμεις επί ενός δυνατού αντιπάλου και επίσης να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας.  Πολύ θετικό το γεγονός πως αγώνας θα προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι της ομοσπονδίας αφού τέτοιοι αγώνες προωθούν γενικότερα το γυναικείο μπάσκετ. Εύχομαι να γίνει ένας ανταγωνιστικός αγώνας που θα προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις σε όσους το παρακολουθήσουν».

Live on CBF TV – 8/11/20

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ