«Περισσότερες πιθανότητες για τίτλο η Ανόρθωση…»

Για το πρωτάθλημα αλλά και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Super Sport FM, ο Κύπριος προπονητής Νικόλας Μαρτίδης. Ο Μαρτίδης ανάφερε πως τις περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο, τις έχει η Ανόρθωση και πως είναι μέχρι στιγμής η πιο ουσιαστική ομάδα.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του.

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση σε σχέση με Ομόνοια και Απόλλωνα δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ αλλά είναι η πιο ουσιαστική ομάδα. Χωρίς να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο παίρνει τα ματς. Ο Κετσπάγια ξέρει τι χρειάζεται. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Απόλλωνα, θεωρώ ότι είναι η πιο ουσιαστική ομάδα. Ο Κετσπάγια πάει σε μεταγραφές που γνωρίζει. Πήγε σε Γεωργιανούς και παίκτες από την Κύπρο. Άντε να κάνει 1-2 λάθη. Το ΑΠΟΕΛ έφερε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι να προσαρμοστούν χάθηκε το τρένο. Στην Ανόρθωση σαν να ήταν εκεί από πριν παρά το γεγονός ότι είναι νέοι στην ομάδα».

Για την μάχη του τίτλου: «Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι Ανόρθωση, Απόλλωνας, Ομόνοια θα πάνε για τίτλο, με την Ανόρθωση να έχει περισσότερες πιθανότητες. Την ΑΕΛ την βγάζω εκτός γιατί παίρνει βαθμούς από τους πιο μικρούς αλλά έχασε τρία ντέρμπι συν την Πάφο που την θεωρώ πολύ καλή ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ