Με πύραυλο Αρτυματά, ενθρόνιση στην κορυφή!

Δυνατά με στόχο το γκολ μπήκε στην αναμέτρηση η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Μόλις στο 2’ μετά από κόρνερ κεφαλιά του Αρυτματά κατέληξε στο δοκάρι. Ότι δεν πέτυχε ο Αρτυματάς στο 2’ πέτυχε έξι λεπτά αργότερα, όταν με ένα κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ γράφοντας το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αυτή που κυνήγησε  και έψαξε ένα δεύτερο  γκολ. Ο Χριστοφή στο 13’ μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε μόνος με τον Τέουνκενς ωστόσο το ψηλοκρεμαστό πλασέ του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζίμης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Τέουνκενς σε διπλή απόκρουση, όπως επίσης και ο Μίχα στο 21’.

Η ομάδα μας στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, ανέβασε ξανά ρυθμούς για να βρει ένα δεύτερο γκολ. Στο 40’ κεφαλιά του Βργκοτς κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Οκριασβίλι απέκρουσε ο Τέουνκενς. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μανιάς από ευνοϊκή θέση επιχείρησε ένα χλιαρό σουτ που δεν δυσκόλεψε τον Τέουνκενς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε χώρο στην ΑΕΚ. Ο Κετσπάγια προχώρησε σε αλλαγές. Ο Μαργκάσα πέρασε στη θέση του Χριστοφή στο 52’ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μίχα αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Ελουντού.

Η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα, ωστόσο η Ανόρθωση ήταν καλά θωρακισμένη με τους Σκαλιώτες να ταλαιπωρούν την μπάλα. Η Ανόρθωση κυρίως με στημένα επιχείρησε να απειλήσει δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, από την πλευρά του ο αντίπαλος ότι καλύτερο έφτιαξε ήταν μια κεφαλιά του Τρουγιόλς στο 82’.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ