Η εξάδα να έχει και συνέχεια…

Τα τελευταία έξι παιχνίδια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ άγγιξαν το άριστο, μιας και η ομάδα μας κατάφερε και συγκέντρωσε 16 βαθμούς σε αυτά, την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές μας για τον τίτλο έχαναν βαθμούς. Μάλιστα σε αυτά τα έξι παιχνίδι συμπεριλαμβανόταν και το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και η πάντα υπολογίσιμη ΑΕΚ, όπως και η έξοδος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ως εκ τούτου το νικηφόρο σερί μας έδωσε τη δυνατότητα να ανέβουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον πρέπει η συνέχεια να είναι ανάλογη. Το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει τις δυσκολίες του, ωστόσο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Μέχρι το ντέρμπι με την Ομόνοια ακολουθεί ένα πρόγραμμα που έχει τις δυσκολίες του σίγουρα, ωστόσο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχει τις ικανότητες να ανταπεξέλθει. Αρχή με το δυσκολότερο την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ, εντός με ΕΝΠ, εκτός με Δόξα και Ερμή και εντός με την φορμαρισμένη Πάφο.

Ως εκ τούτου αν η Ανόρθωση έχει παρόμοια συγκομιδή όπως στα περασμένα παιχνίδια και κτίσει ένα νέο νικηφόρο σερί, θα υπάρξει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εδραίωση στην πρώτη θέση και ευκαιρία διαχείρισης των παιχνιδιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ