Εξαιρετική εμφάνιση και πεντάρα (βίντεο)

Η ΕΝΠ ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος πριν τα Χριστούγενα την περσινή χρονιά, με την ομάδα μας να την κερδίζει με 5-1 και κλείνει το ημερολογιακό έτος με τον καλύτερο τρόπο.

Θυμηθείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης όπως το είχε καταγράψει η ιστοσελίδα μας

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Τον Μαργκάσα επέλεξε να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο προπονητής, επιστρέφοντας σε τετράδα στα μετόπισθεν. Ο Ιωάννου βρέθηκε στα δεξιά με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια και τους δύο Κροάτες, Σίλντεφελντ και Βργκοτς στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή Νταουσβίλι και Αρτυματάς πλαισίωσαν τον Ράγιο ενώ στην επίθεση οι Οκριασβίλι και Καλτσάς έδιναν στηρίγματα στον Κατσαράβα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας, κερδίζοντας αρκετά κόρνερ με εκτελεστή τον Ράγιο από δεξιά. Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε στο 14ο λεπτό με τον Καλτσά και τον Κατσαράβα να συνδυάζονται και τον Ελλαδίτη με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ράγιο έκανε το κλέψιμο στη μεσαία γραμμή και τροφοδότησε τον Οκριασβίλι ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-0. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μσής ώρας παιχνιδιού η ομάδα μας έφτασε σε τρίτο γκολ όταν μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μαργκάσα, ο Κατσαράβα πλάσαρε για το 3-0. Η αντίδραση του αντίπαλου ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Αγκίρι να πλασάρει και τη μπάλα να κτυπάει στον Βργκοτς για να καταλήξει στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Λόρια. Στο 41ο λεπτό ο αντίπαλος απείλησε με κόρνερ με τον Κατσαράβα να φλερτάρει με αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου Νταουσβίλι και Κατσαράβα συνδυάστηκαν με τον πρώτο να βρίσκει το δεύτερό του αποψινό γκολ κάνοντας το 4-1.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης βγήκε η πρώτη κίτρινη κάρτα με τον Σπόλιαριτς να δέχεται την τιμωρία για κράτημα φανέλας στον Ράγιο. Ο Ισπανός στο 51ο λεπτό έψαξε το θεαματικό γκολ με ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Οκριασβίλι, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ τρία λεπτά αργότερα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μαργκάσα έκανε τη μπαλιά με τον Σταρόκιν να απομακρύνει, ενώ αμέσως μετά ο Ράγιο αστόχησε με σουτ από πλάγια θέση. Η πρώτη αλλαγή ήρθε στο 64ο λεπτό με Ντούρις αντί Κατσαράβα, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Οκριασβίλι παραχώρησε τη θέση του στον Βασιλακάκη. Στο 77ο λεπτό ο Ράγιο έψαξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και δεν το βρήκε ωστόσο λίγο αργότερα με φάουλ εκτός περιοχής έκανε το 5-1 με το 12ο φετινό του γκολ. Τίποτα δεν άλλαξε στο ένα και μοναδικό λεπτό της καθυστέρησης με την ομάδα μας να κλείνει ιδανικά το 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ