«Η χθεσινή μέρα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο…»

Τη δεύτερη θέση στο παγκύπριο κύπελλο bowling, κατέκτησε η Ανόρθωση, με τους ιθύνοντες της ομάδας μας να δίνουν συγχαρητήρια και όχι μόνο.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας για τη χθεσινή παρουσία και πορεία στο παγκύπριο κύπελλο και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Χίλια μπράβο για την ατομική και ομαδική προσπάθεια. Χίλια μπράβο στους παίκτες μας που έπαιξαν σταθερά πολύ ψηλά και χίλια μπράβο στους υπόλοιπους παίκτες που κράτησαν σε καλά επίπεδα. Όλοι οι παίκτες έβαλαν το λιθαράκι τους στη χθεσινή επιτυχία. Φάνηκε χθες ότι η ομάδα μας ήταν ΟΜΑΔΑ.

Μια ομάδα συγκεντρωμένη, στοχοπροσηλωμένη, σοβαρή, με πάθος και ενέργεια, με αλληλοκαλύψεις, με αλληλοστήριξη και συνεργασία, με βοήθειες και συμβουλές ο ένας προς τον άλλο, χωρίς υπερβολές και υπεβολικές αλλαγές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, σταθερότατη, ψύχραιμη, με συνέπεια και προσπάθεια σε κάθε βολή από την αρχή μέχρι το τέλος, μια ομάδα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της ανά το παγκύπριο (και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο) και η χθεσινή μέρα μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για να γίνει η ομάδα μας established παγκύπρια. Αυτή η ομάδα ξεχωρίζει, γιατί εκτός από ΟΜΑΔΑΡΑ είναι και μια παρέα φίλων και μια οικογένεια. Είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε σε αυτή την ομάδα.!! Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους!!!!

Τέλος συγχαρητήρια στους Navigator για την κατάκτηση αλλά και σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους.

Μόνο Ανολα, μια ομάδα μια οικογένεια.
Για την Ανόρθωση, για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ