Ντόμπρος Τιμούρ: «Δεν κερδίσανε τίποτα, τους το δώσανε κάποιοι ανθρώποι που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο…»

Ντόμπρος και σταράτος εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου ο Κετσπάγια, που δεν άντεξε τις προκλήσεις των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του κόουτς.

Έγινε ένα πολύ καλό ντέρμπι, πάντα υπάρχει ένταση και ενδιαφέρον σε αυτά τα ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχτήκαμε γκολ σε μια αντεπίθεση, αλλά αν δούμε όλο το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε. Αν δούμε όλο το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, δικαιούμαστε πολύ περισσότερο.

Το τελευταίο καιρό ακούω διάφορα και προσπαθούν να πικκάρουν την ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου, ότι έχει κερδίσει είναι μέσα στο γήπεδο. Για κάποια πράγματα που γίνανε χάσαμε παιχνίδια, όπως και την περσινή χρονιά.

Δεν κερδίσανε τίποτα, τους το δώσανε κάποιοι ανθρώποι που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Από τις τρεις μεγάλες ομάδες, Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, πρέπει όλοι να συμπεριφέρονται ανάλογα με την ιστορία της ομάδας. Είναι αυτοί που δεν ήθελαν να παίξουν, εμείς θέλαμε, σε πολύ πιο καλύτερες συνθήκες από ότι τώρα. Αλλα δυστυχώς αυτό είναι, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος είναι η Ανόρθωση, αλλά χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Αλλά όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια τότε είναι κέρδος. Και για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι καλό, σε κάποιους δεν αρέσει να υπάρχει ένταση, πάθος, δεν υπάρχει ντέρμπι σιγά σιγά. Αυτό είναι αλλού.

Δεν θέλουμε να κερδίζουμε κάτι που δεν. μας αξίζει. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, και είμαστε εδώ. Όπως πέρσι πρωταγωνιστήσαμε, θα το κάνουμε και φέτος. Ελπίζω ότι φέτος δεν θα γίνουν αυτά που έγιναν πέρσι και να το πάρει κάποιος στα χαρτιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ