«Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ακουμπώντας στην ιστορία της, έχει μεγάλους στόχους…»

Στο τμήμα επικοινωνίας της καλαθοσφαιρικής ομάδας, μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Βασιλής Χρυσαλάς. Ο κόουτς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δεδομένα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, το μυστικό της ομάδας για τη νέα χρονιά όπως και για τους στόχους.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε ο κόουτς.

Ο Βασίλης Χρυσαλάς, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος μέσα από τις ικανότητες του ως προπονητής, κατάφερε να οδηγήσει την Ανδρική ομάδα μας, στην επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β1` κατηγορίας.

Ο Βασίλης Χρυσαλάς, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους από τη σοβαρή δουλειά, το ζήλο και τη διάθεση που έδειξε, παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ανδρικής ομάδας και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με αυτόν τον πολύ ικανό προπονητή ως «οδηγό», η ομάδα μας, θα πορευθεί στο πρωτάθλημα της Β1`, για να πραγματοποιήσει και πάλι τους στόχους της!

Το Τμήμα Επικοινωνίας του σωματείου μας, πήρε μιαν ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον κ. Χρυσαλά, την οποία παρουσιάζουμε παρακάτω:

-Κ. Χρυσαλά, μιλήστε μας για τα δεδομένα της ομάδας μας, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου:
«Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά στο Κυπριακό Μπάσκετ. Υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα. Βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στην αντρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, σε ένα Σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορική διαδρομή. Από πέρυσι η προσπάθειά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της, πράγμα το οποίο και πετύχαμε. Φέτος είναι μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική, από τις πρώτες ημέρες υπάρχει πολύ ενθουσιασμένος και μεγάλο κίνητρο από όλους τους παίκτες για τη νέα κατηγορία που θα αγωνιστούμε, επιπλέον βλέπουμε και πάλι τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο του Συλλόγου με μεγάλη διάθεση να κάνουν συνέχεια καινούρια πράγματα κι αυτό μας δημιουργεί, ως τεχνική ηγεσία, μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης».

-Μπορείτε να μας πείτε, που θα στηριχθούν οι προσπάθειες της ερχόμενης χρονιάς; Υπάρχει κάποιο… μυστικό;
«Το μυστικό είναι οι σχέσεις που έχουν όλα τα μέλη μεταξύ τους. Υπάρχει πίστη και αφοσίωση στην ομάδα. Θέλουμε το εμείς και όχι το εγώ. Προσπαθούμε καθημερινά να τονίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέλος σε ένα σύνολο, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Φέτος θα προσπαθήσουμε η ομάδα να είναι στο ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε ανανεώσει μέρος του κορμού μας.
Ενισχυθήκαμε με νέους παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα. Το υλικό και φέτος είναι πολύ αξιόλογο. Ξέρουμε ότι το να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα και ανανέωση και πρωταθλητισμό, είναι δύσκολο αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

-Ποιοι είναι οι στόχοι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;
«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένο στόχο, αυτό όμως που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι καθημερινά όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε το 100% της ενέργειας και της συγκέντρωσης μας μέσα στο γήπεδο ώστε να δείξουμε την αγωνιστική εικόνα που θα μπορέσει να δώσει χαρά στον κόσμο μας αλλά και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μας ενδιαφέρει να δουλεύουμε σκληρά και μέρα με τη μέρα να διεκδικούμε το καλύτερο».

-Θα θέλαμε να κάνετε μιαν αναφορά για τους γενικότερους στόχους της Ανόρθωσης:
«Είναι ξεκάθαρο ότι οι φιλοδοξίες τόσο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας όσο και της Διοίκησης ταυτίζονται. Ο πρόεδρος κ. Μικελλίδης έχει δημιουργήσει μια δυναμική για ένα σύλλογο με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.
Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ακουμπώντας στην ιστορία της, έχει μεγάλους στόχους και έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι αυτοί μπορούν να επιτευχθούν μόνο αν δείξουμε υπομονή, επιμονή και πίστη στο πλάνο μας.»

-Τέλος, θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο, μέσω αυτής της συνέντευξης ένα δικό σας μήνυμα;
«Πιστεύω και ελπίζω ότι θα μπορέσει σύντομα να υπάρξει ένα τέλος στην περιπέτεια που ζει, τόσο η Κύπρος όσο και ο υπόλοιπος κόσμος, λόγω της υγειονομικής κρίσης και να δούμε πάλι, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, γήπεδα γεμάτα με φιλάθλους που θα ευχαριστιούνται το μπάσκετ, πράγμα στο οποίο μπορούν να συμβάλουν σημαντικά με την υποστήριξη και την προβολή του όλα τα ΜΜΕ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ