Ανόρθωσις 1 – 3 Απόλλων: Δυστοκία, αστοχία, λάθη έφεραν την ήττα

Την ήττα με 1-3 γνώρισε απόψε η ομάδα μας από τον Απόλλωνα.

Παρά το θετικό ξεκίνημα, με το γκολ του Οκριασβίλι στο 19′ η ομάδα μας δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα της όπως θα ήθελε.

Ο Μπένσοπ με πέναλτι εφεύρεση του Τιμόθεου έκανε το 1-1 στο 38′, με τον Πίττα στο  45′ να δίνει το προβάδισμα στους Λεμεσιανούς. Συν τοις άλλοις το ημίχρονο μας βρήκε και χωρίς τον Γκαλίτσιο που αποχώρησε με φορείο προκειμένου να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κετσπάγια πέρασε τον Χουσμπάουερ αντί του Μαργκάσα, σε μία κίνηση η ομάδα μας να γίνει πιο επιθετική, αν και ξεκινήσαμε καλά με φάση νωρίς, στη συνέχεια δεν καταφέραμε να βρούμε εύκολα τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται άψογατο προβάδισμα τους. Ένα λάθος του Τονρίκε στο 76′ έφερε τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού με 2 τέρματα, με το παιχνίδι ουσιαστικά να τελειώνει και την ομάδα μας να δέχεται την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας.

Η εντεκάδα

Φίλμ αγώνα

7’ Στο τείχος η εκτέλεση φάουλ του Οκριασβίλι, με την μπάλα να καταλήγει στον Κβιλιτάια ωστόσο ο Ρομπέρζ με αυτοθυσία έσωσε τον Απόλλωνα.

14’ Δοκάρι για τον Απόλλωνα, μετά από σου του Νταμπό ο Λόρια απέκρουσε την μπάλα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

19’ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Κορέια, που βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Δημητρίου. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε, ο κήπερ του Απόλλωνα απέκρουσε ωστόσο ο Οκριασβίλι που ακολούθησε τη φάση με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

28’ Σουτ του Μαργκάσα εκτός περιοχής, ο Δημητρίου απέκρουσε σε κόρνερ.

30’ Σουτ του Κβιλιτάια μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Χριστοφή, ο Κατελάρης έκανε την προβολή και απέκρουσε.

34’ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα, ο Λόρια απέκρουσε σε κόρνερ.

36’ Πέναλτι εφεύρεση του Τιμόθεου, ο Μπένσοπ νίκησε τον Λόρια και έγραψε το 1-1.

40’ Σουτ του Βασιλείου από καλή θέση, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λόρια.

42’ Κεφαλιά του Γκαλίτσιου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κορέια, η μπάλα λίγο άουτ.

42’ Τραυματίας στο έδαφος ο Γκαλίτσιος που από ότι φαίνεται έχασε τις αισθήσεις του.

45’ Ο Αμπαρτζουμιάν θα περάσει εντός αγωνιστικού χώρου αντί του Γκαλίτσιου.

45+2’ Ο Πίττας με μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι και ακολούθως θα καταλήξει στα δίχτυα.

47′ Σουτ του Οκριασβίλι, ο Δημητρίου θα αποκρούσει σε κόρνερ.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, ο Οκριασβίλι μόνος με τον Δημητρίου εντός της μικρής περιοχής, θα κάνει το σουτ όμως ο Δημητρίου θα τον νικήσει, στην πορεία ο Νταουσβίλι με μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα άουτ.

61′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Ελουντού στη θέση του Αρτυματά.

66′ Κίτρινη στον Κετσπάγια.

68΄Σουτ του Γιαννιώτα, αποκρούει ο Λόρια.

70′ Πολύ καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, ο Νταμπό μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ ο Λόρια απέκρουσε ασταθώς και ο Νταουσβίλι προ του Ντιγκινί απομάκρυνε την μπάλα.

73′ Σουτ του Λάρσον, με διπλή προσπάθεια αποκρούει ο Λόρια.

76′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Λάθος μεταβίβαση του Οκριασβίλι στο μισό της Ανόρθωσης, η μπάλα έφθασε στον Νταμπό, που έδωσε αριστερά στον αμαρκάριστο Λάρσον, που με πλασέ νίκησε τον Λόρια.

88′ Εκπληκτική απόκρουση του Δημητρίου, σε καρφωτή κεφαλιά του Κβιλιτάια, ο νεαρός κήπερ του Απόλλωνα θα αποκρούσει κόρνερ.

89′ Νέα καλή ευκαιρία για την Ανόρθωση, ο Σίλτενφελντ μόνος με την εστία δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και έτσι το 1-3, παραμένει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ