Για Καρέλλη

Ένα από τα πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι – προτάθηκαν – είναι κι αυτό του Ελλαδίτη επιθετικού Νίκου Καρέλλη. Ο 28χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ως εκ τούτου προτάθηκε στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου με μια εξ´ αυτών να είναι η ομάδα μας όπως προσυπογράφει στο ρεπορτάζ του goal.com.cy o Χρήστος Θεοχάρους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μπαίνουμε λοιπόν στο ψητό επειδή ψάξαμε κάπως το θέμα και ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy από την Ελλάδα, αναφέρουν πως η μία από τις ομάδες οι οποίες έβαλαν για λίγο στην ακίδα της αξιολόγησης τους τον διεθνή πολυθεσίτη στράικερ, είναι η Ανόρθωση. Ωστόσο δεν έγινε ακόμη κάποια επαφή που να ανοίξει κάποιο μονοπάτι για συζητήσεις, ούτε από την Ανόρθωση, ούτε από άλλη ομάδα όπως επίσης μάθαμε.

Επίσης, ο ατζέντης του στην Ελλάδα δεν πρότεινε πουθενά στο νησί μας, όπως επίσης μάθαμε. Κατά πόσο αυτό συνδέεται με το γεγονός πως η ομάδα της Αμμοχώστου δεν προέβει σε κάποια κρούση για τον Καρέλη επειδή προχωράει με την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, αν προκύψει πιθανότητα ο Καρέλης να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει. Τη δεδομένη στιγμή όμως, από το γραφείο που τον εκπροσωπεί, δεν έγινε κάποια πρόταση προς Κύπρο μεριά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ