Φιλική νίκη με Πηλέα και Κατσαράβα

Φιλική νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας Αραδίππου, σημείωσε το απόγευμα η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Η εντεκάδα

Ο Τιμούρ κατέβασε τους Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Σελίν, δεξιά  τον Γκαλίτσιο. Π.Αρτυματάς και Κορρέα συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Πηλέα και τον Αρτυματά στη μεσαία γραμμή. Ο Χουσμπάουερ σε ρόλο επιτελικού, ο Γεωργαλλίδης στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Χριστοφή δεξιά και ο Τορνίκε στην κορυφή.

Με το καλημέρα η Ομόνοια Αραδίππου προηγήθηκε στο σκορ. Η ομάδα μας μετά την πάροδο του δεκαπενταλέπτου επιχείρησε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Ωστόσο η κεφαλιά του Κορρέα στο 25′ και το μακρινό σουτ του Χριστοφή στο 33′ δεν βρήκαν στόχο. Στο 35′ ο Οκριασβίλι απώλεσε μεγάλη ευκαιρία όταν μέσα από την περιοχή αμαρκάριστος σούταρε άουτ. Η ισοφάριση ήρθε στο 36′ με τον Πηλέα με συρτό σουτ να νικάει τον Νίμπρα και να γράφει το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς προχώρησε σε αλλαγές. Μέσα πέρασαν οι Καλτσάς, Μαρκάσα, Κατσαράβα, Σίφο, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν και Ρώσος στις θέσεις των Γκαλίτσιο, Χουσμπάουερ, Χριστοφή, Κωστάκη Αρτυματά, Σελίν, Οκριασβίλι και Παπαδόπουλο.

Ο Κετσπάγια άλλαξε τη διάταξη με τριάδα στην άμυνα, με τους Σίφο, Παναγιώτη Αρτυματά και Κορρέα να αποτελούν τους τρεις στα μετόπισθεν. Μόλις στο 47′ ο Κατσαράβα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με σουτ εντός περιοχής. Οι ποδοσφαιριστές μας έλεγξαν την αναμέτρηση και έψαξαν ένα τρίτο γκολ που δεν ήρθε με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ