«Είμαστε σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους / Ο Τιμούρ τα λέει έξω από τα δόντια»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

«Κάθε Ανορθωσιάτης έχει χαμόγελα ανάλογα με αυτά τον Σίλντενφελντ, Γκαλίτσιου και Κατσαράβα που είναι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας που ανεβάσαμε στα σόσιαλ μίντια. Είδαμε ότι το ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και ο Απόλλωνας έχασαν βαθμούς και οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και πήραν το ζητούμενο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα.

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η Ανόρθωση: «Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε και για τα δεδομένα της εποχής το συνδυάσαμε με καλή εμφάνιση. Τα πήγαμε αρκετά καλά, ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή. Θα μπορούσε να ερχόταν πιο εύκολα η νίκη καθώς μας άγχωσε το γκολ του Ερμή, αλλά τα καταφέραμε».

Έκανε και τα παράπονα του ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν μπορούμε να προγραμματιστούμε αν δεν ξέρουμε το πρόγραμμα. Υπογράμμισε την κατάσταση των τελευταίων μηνών με την δήλωση του ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος τα λέει έξω από τα δόντια και είναι αλήθειες, δεν λέει κάτι απλά για να το πει».

Το είπε και ο πρόεδρος σας ότι φέτος ο στόχος είναι να κατακτήσετε αυτά που σας στέρησαν πέρσι: «Είναι ξεκάθαρο σε σχέση με τους στόχους μας. Πέρσι είχαμε όλα τα φόντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ήρθε η πανδημία και δεν μπορέσαμε να το πράξουμε. Φέτος με τις προσθήκες και τις αλλαγές στο ρόστερ πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη η ομάδα και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους».

Για την ενίσχυση: «Είπε και ο προπονητής ότι δεν θα γίνει κίνηση απλά για να γίνει. Βρισκόμαστε σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την μεσαία γραμμή, δεν υπάρχει κατάληξη αλλά θέλουμε το συντομότερο να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Γίνεται προσπάθεια για να προκύψει αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο και την πρωτόγνωρη κατάσταση: «Ήταν κοντά στις 2.200 οι οπαδοί μας. Ήταν περίεργη κατάσταση για όλους, τον κόσμο τους συνάδελφους δημοσιογράφους και για όλους μας. Δεν ήταν εύκολο και καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Κάποιος που για χρόνια έμαθε να είναι στην ίδια θέση πήγε αλλού. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας αναγκάζουν να κάνουμε πράγματα που δεν τα κάναμε ποτέ στην ζωή μας».

Επόμενο παιχνίδι με την Πάφο την Παρασκευή: «Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Πάφος, το είδαμε και στο μεταξύ μας φιλικό και στο παιχνίδι τους με την Ομόνοια. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη σε αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ