Ανόρθωση 3 – 1 Ερμής: Επιβλητικό ξεκίνημα, κόντρα σε Αναστασίου και τρίποντο με τριάρα

Επιβλητικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας, που απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε φάσεις και παρά το γεγονός πως ο ρεφ Αναστασίου επιδίωξε και κατάφερε να μας σπάσει τα νεύρα, επιβληθήκαμε του Ερμή με 3-1.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα μας μετά την πάροδο του εικοσαλέπτου ανέβασε ρυθμό και με κινητήριους μοχλούς τους Καλτσά, Τορνίκε και Χουσμπαουερ άσκησε πίεση επί του Ερμή. Το γκολ ήρθε στο 28′ όταν μετά από κόρνερ, ο τερματοφύλακας του Ερμή απέκρουσε με γροθιές με την μπάλα να κτυπά στον Γκαλίτσιο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ομάδα μας είχε κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0. Ωστόσο το σουτ του Μαργκάσα σε τετ-α-τετ με τον Καϊκέ αποκρούστηκε από τον Γαβριήλ, με τον ίδιο παίκτη να στερεί σίγουρο τέρμα από τον Τορνίκε. Ο Ερμής σε μία αντεπίθεση, κατάφερε να ισοφαρίσει και να μπει στο παιχνίδι, με τον Ρουσιά.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας να ζητά πέναλτι, με τον Αναστασίου όμως να δείχνει παίζεται και να εξοργίζει κερκίδα και ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ζητούμενο ήταν το γρήγορο γκολ. Κάτι που ήρθε στο 52′, μετά από εξαιρετικό σλάλομ του Οκριασβίλι, η μπάλα έφθασε στο Καλτσά, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε, ωστόσο στην επαναφορά σημείωσε το 2-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας κράτησε μπάλα και έψαξε το τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 86′ όταν μετά από γύρισμα του Οκριασβίλι, το σουτ του Μανιά αποκρούστηκε από τον Καϊκέ, με τον Ελουντού στην επαναφορά με σουτ να γράφει το 3-1.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Κατσαράβα (62΄ Μανιάς), Οκριασβίλι, Καλτσάς (79΄ Ελουντού), Χουσμπάουερ (72΄ Νταουσβίλι), Μαργκάσα, Σελίν

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ