Ανόρθωση 1 – 1 ΑΠΟΕΛ: Φιλική ισοπαλία και συμπεράσματα…

Ισόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Προηγήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο 27′ για να ισοφαρίσει η ομάδα μας με τον Οκριασβίλι στο 31′

Η εντεκάδα

Η αναμέτρηση

 

Καλός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να , φτιάχνουν τις δικές τους φάσεις για γκολ.

Στο 13’ μετά από πάσα του Χριστοφή ο Γκαλίτσιος μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το πλασέ στην κλειστή γωνία του Σίλβα και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.  Επτά λεπτά αργότερα, ο Χριστοφή με σουτ εκτός περιοχής κατέγραψε άλλη μία καλή στιγμή για την ομάδα μας .

Στο 27’ πληρώσαμε αδράνεια σε μία στημένη φάση. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μερκής αμαρκάριστος έπιασε το γυριστό, ο Λόρια απέκρουσε ασταθώς και ο Λουντέμο που ξέφυγε του Αμπαρτζουμιάν από κοντά έγραψε το 0-1.

Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση, μιας και στο 30’ κερδίσαμε πέναλτι μετά από τράβηγμα πάνω στον Οκριασβίλι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 47’ ο Κατσαράβα σημείωσε γκολ, ωστόσο ακυρώθηκε ως offside. Στο 55’ ο Τορνίκε με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλύτερα και είχε την πρωτοβουλία, με την ομάδα να επιχερεί στην κόντρα να κτυπήσει δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο Κετσπάγια παράταξε τους ακόλουθους: Λόρια, Σίλντενφελντ, Σελίν (59′ Νταουσβίλι), Κορέια, Γκαλίτσιος (59′ Πηλέας), Αμπαρτζουμιάν, Μαργκάσα (59′ Κορρέα), Κ. Αρτυματάς (70′ Π.Αρτυματάς), Οκριασβίλι (70′ Γεωργαλλίδης), Χριστοφή (77′ Καφατάρης), Κατσαράβα (86′ Κουμπαρής)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ