«Δεν περίμενα να φτάσει μέχρι και τους ομίλους…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην «SporDay» έδωσε ο Ουίλλιαμ Μποαβεντούρα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε θητεύσει και στην ομάδα μας, αρχικά το 2006-08 και ακολούθως για λίγους μήνες το 2012, αναφέρθηκε στην ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο λέγοντας πως δεν ανέμενε να φθάσει μέχρι τους ομίλους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του που αφορούν την ομάδα μας.

Με την Ανόρθωση πανηγύρισες ένα Κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Ήταν τα πρώτα τρόπαια στην καριέρα σου; «Ήταν πολύ σημαντικά αυτά τα τρόπαια για εμένα. Στην πραγματικότητα κέρδισα πολλά περισσότερα τρόπαια καθώς ήμουν σα μια ομάδα στην Βραζιλία από τα 14 μου χρόνια και κερδίζαμε όλους τους τίτλους. Δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό».

Κέρδισες το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση το 2008 αλλά όταν η ομάδα έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ εσύ έφυγες για την Μέταλλουργκ: «Ναι έτσι έγιναν τα πράγματα, πήραμε το πρωτάθλημα και έφυγα».

Πως ένιωθες να βλέπεις τους πρώην συμπαίκτες σου να γράφουν ιστορία με την Ανόρθωση και εσύ δεν ήσουν εκεί; «Ειλικρινά ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς, ήξερα τις θυσίες που έκαναν και πόσο δούλεψαν για να φτάσουν εκεί σε εκείνο το σημείο στην Ευρώπη. Εγώ δεν ήμουν εκεί αλλά ξέρω ότι πάλεψα πολύ για να έρθει εκείνο το πρωτάθλημα που έστειλε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Περίμενες ότι εκείνη η ομάδα με τον Τιμούρ προπονητή θα έφτανε εκεί που έφτασε; «Ήξερα ότι ήταν μια δυνατή ομάδα καθώς αγωνίστηκα σε αυτήν αλλά δεν περίμενα να φτάσει μέχρι και τους ομίλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ