Ο Σίφο έβαλε τέλος στα σενάρια!

Σενάρια εκ Κροατίας αναπτύχθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, που έφεραν τον Γκόρτον Σίλτενφελντ να επιστρέφει στη Σίμπενικ. Κάτι τέτοιο όπως σας ενημερώσαμε από τη πρώτη στιγμή, δεν υπήρχε καν ως ενδεχόμενο με τον αρχηγό να προπονείται στη γενέτειρα του προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα.

Τα σενάρια αυτά κλήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα ανάφερε.

Για το αν επιστρέφει στην Σίμπενικ: «Όχι, απλά προπονούμαι με την ομάδα της Σίμπενικ για να διατηρηθώ σε φόρμα. Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση, είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος εκεί, οπότε μένω στην Κύπρο. Θα παίξω ξανά για τον Σίμπενικ μια μέρα; Ποτέ μην πεις ποτέ»

Για το πότε θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο: «Δεν έχω ιδέα πότε θα αποσυρθώ, τέτοια πιθανότητα δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Το κορμί μου ακόμη με ακούει και όσο γίνεται αυτό θα παίζω»

Για την διακοπή: «Ήμασταν πρακτικά πρώτοι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πριν την διακοπή μας ισοφάρισε σε βαθμούς, αλλά είναι πρώτη λόγω των γκολ. Δεν ονομάστηκε πρωταθλητής, αλλά η Ομόνοια θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς πάμε στο Γιουρόπα. Οι άνθρωποι στην ομάδα μας πιστεύουν ότι δεν είναι δίκαιο, και δεν είναι όντως, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Το καλοκαίρι είναι 50 βαθμοί στην Κύπρο και δεν θα ήταν υγιές, βασικά δεν θα ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Ούτε καν ο σκύλος μου δεν θέλει να πηγαίνει βόλτα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ