Τι γίνεται με το αίτημα σας; Προχωρεί; Θα αποβληθούμε;

Λόγο για σαθρή και διεφθαρμένη κατάσταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, στημένα παιχνίδια, προσυνεννοήσεις διοικητικών παραγόντων, υπόκοσμο και «παράγκα» έκανε η Ομόνοια τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα απόσπασμα από την ανακοίνωση της ανάφερε:

«Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό πολλών χρόνων το οποίο είναι ικανό να πείσει την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για να ανοίξουν την υπόθεση. Εκτιμούμε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στον ΚΟΑ, την ΚΟΠ, την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ αυτό το υλικό. Εάν δεν γίνει παρέμβαση από την ΟΥΕΦΑ, τότε θα πρέπει να της ζητήσουμε να αποβάλει τις κυπριακές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο μας, εάν η ίδια το κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλίσει την εγκυρότητα, τη νομιμότητα και τη φήμη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.»

Από ενδιαφέρον κ. Παπασταύρου, Γρηγόρη και άλλοι μπορείτε να μας πείτε αν είχαμε παρέμβαση από την ΟΥΕΦΑ και εάν προχωρεί το αίτημα για αποβολή από τις κυπριακές διοργανώσεις; Επίσης μπορείτε να μας πείτε αν υπάρχει σαθρή κατάσταση, προσυνεννοήσεις, υπόκοσμος και παράγκα;

Σημειώνουμε πως ρωτάμε καθαρά από ενδιαφέρον για να δούμε την πρόοδο των προσπαθειών για παρέμβαση από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ