Παπασταύρου κάνε και like!

Ανάρτηση από την εταιρεία που δημιουργεί τα έπαθλα του πρωταθλήματος είχαμε τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της εταιρείας μεταξύ άλλων ανάφερε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν θα το σηκώσει κανείς.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Aυτό το κύπελλο δεν θα το σηκώσει κανείς! Το κύπελλο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δεν θα κοσμεί την βιτρίνα καμιάς ομάδας. Θα παραμείνει όμως ένα σύμβολο μιας αξέχαστης και δύσκολης χρονιάς για όλους, μια χρονιάς που θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Ο αθλητισμός είναι πιθανών το κομμάτι της κοινωνίας μας που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα. Κόποι , θυσίες και όνειρα μια ολόκληρης χρονιάς μπήκαν στο περιθώριο για την υγεία όλων μας. Η εταιρεία μας ως ένας οργανισμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής του τόπου μας για περισσότερο από 30 χρόνια γνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι για κάθε αθλητή. Καλούμε όλους τους αθλητές και αθλητικούς φορείς να μην απογοητευτούν και να μην το βάλουν κάτω. Τους καλούμε να δείξουν τον δρόμο σε όλους μας γιατί ο Κυπριακός αθλητισμός ξέρει από δύσκολα!»

Παπασταύρου μπορείς να κάνεις και like στην ανάρτηση, γιατί αυτό που ψήφισες ήταν ορισιτκή διακοπή του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα που είπες για να ζητήσεις απονομή του τίτλου, είναι ευσεποθισμοί και αβάσιμες επιθυμίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ