Ο Νεοφυτίδης αμφισβητεί τις διαβεβαιώσεις του Κούμα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Την έντονη απογόητευση του και το γεγονός πως κάποιοι βιάστηκαν να πάρουν την απόφαση για διακοπή, που φέρνει το ποδόσφαιρο μας 30 χρόνια πίσω, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Παράλληλα ο Νεοφυτίδης ανάφερε πως ο Κούμας διαβεβαίωνε τις ομάδες πως δεν τίθεται θέμα για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ίδιο να αναφέρει στις δηλώσεις πως αυτό θα το δούμε.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε ο Νεοφυτίδης.

Το αρχικό του σχόλιο: «Δόθηκε ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία. Γράφτηκε με μεγάλα μαύρα γράμματα η σημερινή μέρα στην ιστορία Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι κρίμα για τον κόσμο και κρίμα για την χώρα μας. Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να ασχολούμαι. Kάποιος χωρίς αιτία δεν υποβιβάζεται και άλλος αναβαθμίζεται. Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού δεν είναι δικαιολογία. Έγιναν προσπάθειες με ένα πρωτόκολλο που δεν είδε κανείς.»,

Στη συνέχεια ανάφερε:«Βιάστηκαν πολύ να πάρουν την απόφαση. Πάμε 30 χρόνια πίσω. Η Κύπρος είναι πρώτη στα μειωμένα κρούσματα. Εγώ είμαι έτοιμος ν’ ακούσω τον κ. Τσέφεριν τι θα πει. Αυτό που λέχθηκε χθες στο Προεδρικό ήταν κάτι το μοναδικό, αυτοί που ήθελαν να σταματήσουν το πρωτάθλημα, τα κατάφεραν συγχαρητήρια. Θα τους κρίνει ο κόσμος. Τώρα αρχίζει το τρίτο ημίχρονο που θα είναι στις δικαστικές αίθουσες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν νομικά».

Υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας των ομάδων μας που θα παίξουν στην Ευρώπη; «Θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Ο κ. Κούμας έχει πει στα σωματεία ότι έχει διασφαλίσει από την ΟΥΕΦΑ πως δεν τίθεται σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή συμμετοχή των ομάδων μας. Αυτό θα το δούμε. Είναι πολλά τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί. Πώς θα παίξουμε ποδόσφαιρο του χρόνου; Πώς θα παίξουμε μπάλα στην Ευρώπη οι ομάδες μας; Θα είναι τεράστια η ζημιά για όλους. Καλό καλοκαίρι και ζητούμε συγγνώμη από όλους αυτούς που θα χάσουν τις δουλειές τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ