Λόγια του αέρα από Παπασταύρου;

Ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ήταν φιλοξενούμενος του Ανδρέα Κημήτρη στον Alpha.

Για τη δράση της επιτροπής ο Παπαχαραλάμπους ανέφερε αρχικά:

«Είμαστε έτοιμοι να ερευνήσουμε οποιοδήποτε παράπονο έρθει κοντά μας. Η οποιαδήποτε Ομοσπονδία δημιουργεί την οποιαδήποτε αμφιβολία στους διαγωνιζόμενους, εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας να το ερευνήσουμε».

Σχετικά με το αν κλήθηκαν άτομα που προέβησαν σε δημόσιες καταγγελίες για το ποδόσφαιρο, είπε πως οποιοσδήποτε έχει κληθεί πρέπει να στοιχειοθετήσει και πως αν δεν έρθει, θα υποστεί τις συνέπειες. Πρόσθεσε πως έχουν κληθεί αρκετά άτομα, κάποιοι πήγαν, κάποιοι δεν πήγαν. Για τις συνέπειες επεξήγησε πως αφού τεθεί η τελευταία προθεσμία και δεν υπάρξει ανταπόκριση στην κλήση, η υπόθεση θα μετατεθεί στην Γενική Εισαγγελία. Η κατηγορία θα είναι ότι διέδωσε ψευδείς ειδήσεις και δεν προτίθεται να δώσει στοιχεία. Οι ποινές που προβλέπονται είναι από πρόστιμο μέχρι και φυλάκιση.»

Ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και όλα όσα είχε αναφέρει ο Παπασταύρου τον περασμένο Ιανουάριο: «Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου (πρόεδρος Ομόνοιας) δεν ήρθε γιατί ήταν στην Αμερική, μας ενημέρωσε πως ήταν δύσκολη η κάθοδος, οπότε έμεινε σε εκκρεμότητα για εκείνον, όχι για εμάς.»

Λόγια του αερά φαίνεται να είναι οι δήθεν καταγγελίες του Παπασταύρου, που πλέον τον εξυπηρέτησε στο απόλυτο το παρασκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου που υποτίθεται θα κατάγγελε.

Από ενδιαφέρον και μόνο αναμένουμε όταν με το καλό ανοίξουν τα αεροδρόμια και επιστρέψει Κύπρο ο Παπασταύρου, να δούμε αν θα αποταθεί στην συγκεκριμένη επιτροπή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ