Αποθρασύνθηκε ο Φανταρός / Δεν έκανε τίποτα η ομοσπονδία και ζητά τα ρέστα

Μετά τις αναρτήσεις παίρνει και τα κανάλια ο βοηθός γενικός γραμματές  της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος.

Σήμερα επιχείρησε ακόμη μία φορά να αποποιηθεί της ευθύνης που έχει η ομοσπονδία. Το πρωτόκολλο υγείας κύριε Φαντάρε θα ήταν αρμόδιο να το έφτιαχνε η κάθε αρμόδια κυβερνητική αρχή, εάν η ομοσπονδία έπαιρνε ξεκάθαρη θέση και εξέφραζε την άποψη πως θέλει το πρωτάθλημα να τελειώσει. Με μισά λόγια, με μεθοδεύσεις για οριστική διακοπή κανείς δεν θα μπει στο κόπο να φτιάξει ένα πρωτόκολλο υγείας ειδικά για το ποδόσφαιρο για να φτάσει στα σκουπίδια. Εδώ και μέρες αντί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του πρωτοκόλλου περιοριστήκατε στα μαγειρέματα για διακοπή του πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, εάν η έννοια σας ήταν το πρωτόκολλο και μόνο, δεν θα ήταν δεδομένες πλέον οι 14 ομάδες και τα μαγειρέματα των μικρών με την ανοχή  και τις προτροπές της ίδιας της ηγεσίας της ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας καλά κάνει να μας ξεκαθαρίσει εάν οι θέσεις του κυρίου Φαντάρου, είναι θέσεις του ιδίου, της ομοσπονδίας ή καθαρά δικές του. Η κωλυσιεργία για τη δημιουργία πρωτοκόλλου, που ο ίδιος έλεγε πως θα δημιουργηθεί από τον Απρίλιο, προσπαθεί να συγκαλυφθεί ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ