«Θα ήταν καλό να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές…»

Τη δική του άποψη για το θέμα των προπονήσεων με τους ποδοσφαιριστές να απέχουν από το γήπεδο, κατέθεσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών, Άντρος Κουλουμπρής.

Ο Άντρος Κουλουμπρής επισήμανε πως καλό είναι οι ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε μικρά γκρουπ, με το κάθε σωματείο να κινείται για άδεια να γίνει κάτι τέτοιο και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Για το θέμα των προπονήσεων: «Από την στιγμή που παίρνονται αποφάσεις από τους ειδικούς οφείλουμε να τις ακολουθούμε. Από κει και πέρα προσωπική μου άποψη θα ήταν καλό να υπήρχε η δυνατότητα. Η επικινδυνότητα με την επιστροφή τους είναι τεράστια. Αν βάλουμε και τις καιρικές συνθήκες και την ψυχολογία είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα ήταν καλό το κάθε σωματείο με την υπευθυνότητα του να κινηθούν για μια άδεια για να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές σε μικρά γκρουπ και να αναλάβουν την ευθύνη. Θα μπορούσαν να γίνουν τεστ, ενέργειες πρόληψης και ξέροντας και η ομάδα ότι θα είναι υπεύθυνη μπορεί να γίνει. Θα μπορούσαν να αθληθούν οι ποδοσφαιριστές κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Θα το ζητήσετε επίσημα όλο αυτό; «Το ζητήσαμε αυτό αλλά όλοι επικαλούνται την απόφαση των ειδικών».

Μπορούν να επαναρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα; «Όλα μπορούν να γίνουν με καλή θέληση και υπευθυνότητα. Πρέπει να βλέπουμε θετικά την επόμενη μέρα γιατί το ποδόσφαιρο δημιουργεί τεράστια συναισθήματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το ποδόσφαιρο θα δώσει και στον κόσμο μια θετική αύρα. Και με την σύμφωνο γνώμη της FIFA και της UEFA αν όλα τροχοδρομηθούν κάτω από τις οδηγίες γιατί όχι να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ